reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kacha a ja mam pytanie dotyczące spotkania, a mianowicie jak wy to widzicie, od ktorej do ktorej, i wogole co i jak ...bo ja jakos nie umiem sobie tego wyobrazic....

Ależ jestem zrozpaczona
Już drugi tydzień chodze za butami i za cholerę nie umiem sobie znaleźć takich które by mi odpowiadały. Jutro do pracy poleze w starych trepcokach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A w nosie mam to całe "wyglądanie" :crazy:

Viki właśnie trzeba sobie wszystko dogadać ;-) Bo tak się właśnie zastanawiam, że dzieciaki trzeba będzie gdzieś położyć jak przysną, chłopów też jak im się za dużo gulnie no i w końcu nas wszystkie też ;-):-pWłaśnie próbuję sobie jakiś plan w głowie ułożyć, chociaż pewnie i tak jak już wszyscy będę po % to plan diabli wezmą ;-)

EDIT: Jeśle chodzi o kwestię techniczną to będziemy mieli dwa pokoje na górze do spania. Jeden jest na tyle duży, że kilka turystycznych łóżeczek ze spokojem by weszło. Drugi malutki, w którym jest już jedno łóżeczko, jedno podwójne łóżko do spania i pojedynczy materac. Najwyżej się na podłodze prześpimy, raz na jakiś czas dobre na kręgosłup;-) Jeśli chodzi o kibelek to jest w domu na dole także nawet jak kogoś halny zawieje to ze schodów nie poleci, jest też wychodek na dworze, ale osobiście tam nie wejdę i nie polecam, bo za dużo pająków ;-) Zastanawiam się tylko czy suczki nie będą rano zbyt hałasowały, bo te larwy już o 5 na dwór chcą lecieć i na drzwi skaczą i szczekają. Jeśli chodzi o bezpieczeństwo ze strony psów to powiem szczerze, że nie wiem jak zareagują na tyle dzieci, ale mogę powiedzieć, że ostatnio jak byli u mojego brata znajomi z córką 1,5 roczną to suczki bardzo się cieszyły, a jak Laura za bardzo upierdliwa była to po prostu uciekały ;-) I tak dzieciaki będą przecież cały czas pod naszą opieką także nie ma co się martwić. Rozmawiałam z moją mamą i jak my się będziemy bawić, a dzieci będą śpiące to nie ma problemu ich położyć. Włączy się nianię elektroniczną i moja mama będzie czuwać (i tak po nocach spać nie może). Jakby któryś maluch zaczął płakać to mama nas zaalarmuje ;-) Hihihihi tylko jak ona zapamięta które dziecko jak ma na imię i które dziecko jest czyje ?? :-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
witka laski !!!
Paula ja taka organizatorka bo ja musze wiedziec ile dziewczyn jedzie bo tak szczerze powiedziawszy to im wiecej tym lepiej T powiedział ze jak bedzie mniej niz 5 to mnie nie zawiezie :-:)-:)-:)-:)-( bo to nas troche szarpnie takze laski decydowac sie
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: jeszie PAULA i ANETKA NO I VIKI kto jeszcze????
dzionek mina fajnie T jutro juz do pracy rusza buuuuuu a tak było fajnie razem w 3 buuuuu
miłej nocki laski
edit:
KASIA dobre dobre tabliczki ze zdjeciami rodziców powiesimy maluszkom na szyjach to bedzie widziała hihihih

Ostatnia edycja:
Hehehe jakby jeszcze Grzechotka była i ja to już jest 5 :-p;-) Bardzo, bardzo liczę na Jutrzenkę, bo z Mińska do Wołomina to rzut beretem, Asiacur z Wawki, ktoś po nią wyjedzie to już by było 7, a liczę na to, że jeszcze więcej będzie :-pPodejrzewam, że jakby dać cynk Ewie to też by była ;-)

Hehe Kasia musicie jakieś identyfikatory z imionami zrobic:-p:-p:-p

Magdalenka powodzenia w pracy:-) Pewnie będzie ciężko, ale potem juz z górki:tak:

Tak wogóle to DZIEŃ DOBRY:-):-):-) a raczej DOBRY WIECZÓR:-p No i DOBRANOC:-p:rofl2:

Sylwia właśnie myślałam o jakiś identyfikatorach :-p:-p:-p Albo takie opaski na rączki jak dzieciaczki miały po urodzeniu ;-)
Kurcze Oliś tradycyjnie jeszcze nie śpi, leży na macie i wśród groma zabawek wybrał sobie na ofiarę kaczkę, którą non stop kopie i wyrzuca z maty. Taki mały i już sobie poglądy polityczne wyrobił :-p;-)

Sylwia właśnie myślałam o jakiś identyfikatorach :-p:-p:-p Albo takie opaski na rączki jak dzieciaczki miały po urodzeniu ;-)
Kurcze Oliś tradycyjnie jeszcze nie śpi, leży na macie i wśród groma zabawek wybrał sobie na ofiarę kaczkę, którą non stop kopie i wyrzuca z maty. Taki mały i już sobie poglądy polityczne wyrobił :-p;-)
hihihihih dobry ten Olis

reklama
Dobry, dobry tylko, że o tej porze to niech on mi już nie politykuje tylko śpi, ale widzę, że marne szanse na to, bo jest w super humorze :baffled:
Gorzej ze mnę, siedzę przy klawiaturze i już mi się głowa kiwa (lojalnie uprzedzam, że nawet jednego piwka nie wypiłam). Zastanawiam się już czy kawki sobie jeszcze nie strzelić, no ale jak moje dziecko za godzinę jednak zdecyduje się pójść spać to wtedy będę miała problem z zaśnięciem ;-)

Do góry