reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Dziewczynki :-) Wszystkim pracującym życzę miłego dnia chociaż już pewnie kończycie, a tym, które się obijają także ;-)
Cholera czy Was też dopadło jakieś letnio-jesienne przesilenie? Normalnie nic mi się nie chce, na nic nie mam siły i się dołuję bez powodu i ryczę, ot tak sobie, żeby po prostu sobie poryczeć...

reklama
Dzień dobry baby :-)
Jak tam mija dzień Paniom?
Ja na razie zrobilam sobie przerwę.
Kurcze...najpierw się życie zmienia jak pojawia się dzidzia na swiecie, a potem jak trzeba wrócic do pracy.
Od razu kontakt z dzieckiem inny. Ledwo co sie widzimy, bo ja wracam to Młody zaraz idzie spać. Rano tez od razu w ręce tatusia.
Z niecierpliwością czekam na weekend.

Ale Marcel dzielnie dał się ostrzyc :tak: a ze ta pani-fryzjerka nie bala się z nożycami tak kolo niego robic :szok::szok::szok:

Bo to jeszcze posiedze do 16 i spadam stąd :-D

alex za pozno!! dzis od rana robie im sprawdzian z matmy :))
cale szczescie jest przerwa...
kacha ja wczoraj mialam smutek hehhe ale tylko do ok 22 :)
magda w pracy super :)) zaraz wracam i tylko do 3 jestem i leci mi tak szybkooo

A ja siedzę w domu, Oliś śpi, a muszę iść jeszcze do biura porad obywatelskich i nie wiem jak się wyrobię... Pogoda do d..., znowu leje jak z cebra...Młody pewnie niedługo się obudzi, zje obiadek i będę leciała tam jak na złamanie karku...
Kurcze przydałby się taki słoneczny tydzień bez cienia chmurki, no ale chyba tutaj mogę tylko o tym pomarzyć ;-) Znając moje szczęście jak pojadę do Polski też się pogoda schrzani, także Kochane szykujcie się, że w dniach 20-30 wrzesień Polskę nawiedzą opady ;-)

Jeszcze mam pytanko do Sylwii, czy Ty Marcelka przykleiłaś na Super Glue, że tak grzecznie siedział przy strzyżeniu?;-) Fajnie mu już włoski urosły. Oliś jak na razie ma takiego irokeza przez środek głowy, a po bokach takie rzadziutkie, króciutkie włoski ;-)

Ostatnia edycja:
Kasia no właśnie Marcel też miał grzywkę strasz\nie długą, już do oczu mu wchodziły więc ciachnęłyśmy go przy okazji:tak: On juz był bardzo zmęczony, dltego tak siedział grzecznie, bo nie miał siły się buntowac. Ale jak ścinała mu za uchem to musiałam przytrzymywac jego głowę bo się wiercił. Zreszta ja wiedziałam, że on bedzie spokojny bo zawsze po kąpieli jak jest awantura to dopiero jak zaczynam go czesac to sie uspokaja i cieszy się:tak:

Magdalenka a czym Ty się właściwie zajmujesz w pracy???? Może kiedyś mówiłaś ale ja mam sklerozę zaawansowaną:zawstydzona/y::rofl2:

Stefanka w tych angielskich szkołach i tak mają niski poziom, a jeszcze jak Ty ich uczysz:szok::rofl2: biedne dzieci;-):-p

Witam

Sylwia super te fryzjerskie fotki. Mowisz ze sie maly czeaniem uspokojania :szok::szok:, moj mi wyrywa szczotke i glowe obraca zeby zobaczyc co mu robie :-D:-D:-D:-D.

I nie wiem co tam pisalyscie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dzis o 16 sie umowilam z kolazankami z pracy na piwko i jakies jedzonko w lokalu a panowie w domku siedzia :-D:-D:-D. A co .... mamusi tez sie cos nalezy.

Milego popoludnia

Sylwia tylko pogratulowac grzeczniutkiego synusia :tak::tak::tak::tak::tak:
a ja sie ciesze bo wruciło moje dziecko jupiiiiii tylko ciiiiiiiii zeby nie usłyszała
po urlopieT była taka rozwydrzona ze nie mogłam dojsc do ładu no i dzis wszystko w normie :tak::tak::tak::tak:
sama zasneła w ł,ozeczku potem posiedziała w krzesełku a mamuia poszyła a potem pobawiła sie godz w łózeczku i zjadła cycuszka i poszła spac :-):-):-):-)
moje malenstwo wróciło !!!!:-):-):-):-)
Magdalenka jeszcze godzinka i weekend
Stefka Sylwia ma raccje - biedne te angielskie dzieci -program niski poziom i jeszcze ty ich nauczasz och bidne bidne :-D:-D:-D:-p;-)

reklama
O kurcze, Elcia piszesz, że Oliwka zjadła Ci cycuszka:szok: Nie martw się Kochana, dasz radę z jednym ;-):-p
Fuck byłam w tym biurze porad obywatelskich i d... blada, bo nie było tej osoby, z którą zawsze wszystko załatwiałam. Przynajmniej miałam zimny prysznic tak dla zdrowia, bo parasolek nienawidzę, a lało i leje cały czas ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry