reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Heloł!
Nareszcie weekend. Ufff.... Narobiłam się... Uprzątnęłam wreszcie mieszkanie włącznie z myciem podłogi. Padam na pyszczoch.
Elcia, Paula - dziękuję za zaproszenie :-):-):-)
Sylwia podziwiam Twego synusia, że taki grzeczny przy postrzyżynach. Loki zachowane?:-) Mój na pewno by nie wysiedział. Zresztą u niego nie ma na razie co obcinać.
Jutro wyjazd do rodzinki, a nie chce mi się jak cholera. Myślałam, że troszkę odpocznę, ale raczej nie ma na to szans. Zanim się wdrożę w pracę, zorganizuję jakoś czas to chyba się wykończę.
W pracy jak w pracy. Młodzież szalona, rozgadana. Potrzeby więc im był dziś zimny prysznic, czyli powróciła sroga pani Asia;-);-);-)
Miłego wieczorku kobietki. Buziolki dla maluszków.

hej ale jhestem padięta
u lekarza nie wiedzą co mi jest więc umieram na bliżej nie znaną mi chorobę :-D:-D:-D:-Dw poniedziałek idę na usg brzucha może się coś wyjaśni

idę oglądać don żułana hehehhe:-D

fiu fiu to widzę że tu same rygorystyczne psorki siedzą ;-)
Asiacur, a Ty czego uczysz?

Sylwiu jestem specjalistą od pomiaru ciśnienia w przemyśle. Zajmuję się doborem urządzeń na instalacje przemysłowe i sprzedażą tych urządzeń. A to wszystko nie odchodząc od biurka ;-) Powinnam jeszcze wykonywać wizyty w magazynie w celu doglądnięcia inwentarza, ale że grasuje tam mój prześladowca (pamiętacie sprawę?) więc unikam tego miejsca jak ognia.

U nas dziś śliczna pogoda, więc jeszcze zdążyłam popracy z młodym na spacer skoczyć, a potem kąpiel i spanko.
Nareszcie weekend!

Co robicie?

Stefanka to o której mam się Ciebie spodziewac????:-)
Tylko nie zapomnij wziac kawy dla siebie i czegoś do jedzenia:laugh2:

Magdalenka bo Cio pani profesor Adsiacur zaraz palcem pomacha:laugh2: przecież pisała, że uczy naszego pięknego Języka Polskiego:-D

Grzechotka nie umieraj bo nie mam kasy na wieniec:laugh2:

Mój mąż ogląda "szybcy i wściekli" po raz setny już:sorry2: a ja sobie popijam sheridan's. Marcelek juz słodko śpi:-)
A reszta co porabia????

Sylwia no widzisz jaka gapa ze mnie. Ale mnie to należy wybaczyć ;-)
Asiacur - wybacz !:zawstydzona/y:;-):-D

Elcia Ty to jestes dobrze ustosunkowana :-D

U mnie w TV tez szybcy i wscielkli, ale już widzieliśmy, wiec nie oglądamy
zjadłam właśnie naleśniczki z serkiem i popijam herbatkę - jak zwykle grzecznie :rofl2::laugh2:

Magdalenka no ja Ci wybaczę ale myślę, że Asi nie będzie już tak łatwo:-p

Alex to jest w takiej butelce, co w środku jest taki płyn i ten płyn zawiera alkohol:szok::szok: a tak na serio to takie biało-czarne coś:-p likier chyba, takie gęściutkie, słodkie. Heh może dziewczyny Ci lepiej wytłumaczą bo ja nie umiem tego opisac umiem to tylko pic:-p

reklama
Alex Sheridans to ta pychotka... Sylwia podeślij troszeczkę... :-)

Madzia pilnuj się pilnuj i nie łaź do magazynu... :-D;-)

Ela baw się dobrze skoro Cię tak T gania...

A ja robię grzyby marynowane. Mąż mnie zaszczycił koszykiem grzybów więc muszę... :-(:baffled:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry