reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Acha, rozumiem Sylwia,....to smacznego. :-)
A gdzie w ogole wszystkich wywialo?

Edit: A dzieki Paula- to juz wiem, widzialam to gdzies w sklepie...

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka Cioteczki :)

Najlepsze życzonka dla wszystkich kochanych Solenizantów i dla naszej Stefci z okazji rocznicy :):)

Trochę mnie tu długo nie było (chyba z tydzień:baffled:) ... ale ostatnio mam strasznie mało na wszystko czasu, do tego już mi czasem sił brakuje. Chyba Kasia ma rację z tym przesileniem, bo mam dokładnie to samo:-(

W pracy szał, w domu szał ... noce zarywam bo mojemu Skarbeczkowi chyba ząbki dają się ostro we znaki i zupełnie nic mu nie pomaga ... praktycznie codziennie ok. 21 budzi się z wielkim płaczem i tak przez godzinę albo i dwie, daję mu Efferalgan w czopku, żel na dziąsełka i śpimy do 2-3 i znowu to samo
... a tych cholernych zębów nadal nie widać!!!! Biedaczek mój:-(

No i ja również zaliczyłam fryzjera :tak: ... trzeba się czasem odmienić, no nie ?... Swoją drogą ciekawe co powie jutro Ł jak wróci:baffled: bo opitoliłam się dokładnie;-):-D

Paula widzę kolejne podobieństwo u naszych mężów ... piłka, ryby, grzyby :) To chyba ten sam typ:-D

W ogóle to życzę wszystkim Mamuśkom, które ostatnio powróciły do pracy, żeby szybko się przystosowały do nowego trybu życia, a Dzieciaczkom, aby bardzo za Mamusiami nie tęskniły:tak:

Miłego wieczorka:)

Stefanka to pewnie ciasto piecze na jutrzejszą wizytę u mnie:laugh2:
Piecz, piecz kochana:tak: tylko bez kokosu bo mój mąż nie lubi:-D:laugh2:

Monia pochwaliłaś się nową fryzurką to teraz Ci nie odpuścimy dopóki się nam nie pokażesz:))

Ostatnia edycja:
A ja wrocilam ze spotkania i glowa mi peka. Wypialm 2 browarki i nie wiem w sumie z czego ten bol. A do tego jeszcze R nazbieral grzybow (Paula lacze sie z Toba :-D:-D), obral j i ugotowal ale ja musialam zrboic zalewe powsadzac do sloikow i pasteryzowac. Ale ze uwielbiam grzybki w occie to nie mialam o to pretensji :-D:-D (wyszlo mi 10 sloiczkow :tak::tak::rofl2::rofl2: a w sumie mam pewnie juz ponad 30 pysznych sloiczkow grzybkow w occie)

To tyle bo tak mnie nawala ze ide spac. Poza tym goscie zjechali i brzuch tez mne boli :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Stefcia wszystkiego naj naj z okazji rocznicy (troszke sie spoznilam ale moze wybaczysz :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Dobranoc wszystkich. Stosunkowo udanyej nocki. Pa

No Monia dogadali by się nasi Panowie... :-D:-D:-D

Jutrzenka ja tylko takie malutkie grzybki w słoik daję więc u mnie skromniej :-) A powiedz mi ile czasu gotujesz przed włożeniem do słoika???

Madzia może i dobrze ale wiesz tyle pyszności własnej roboty... Bez porównania ze sklepowymi... :tak:;-):-)

Sylwia jutro sobie fotkę strzelę (jak sobie fryz ułożę);-):-p to pewnie wkleję:)
Paula no na pewno bez problemu znaleźli by wspólny język;-)
Ach ... te chłopy:-D

Idę spać ... bo dziś jeszcze ataku zębów nie było, więc nie wiem ile będzie mi dane się zdrzemnąć:baffled:
Dobranoc:)

reklama
Jutrzenka, Sylwia - dziękuję za zaproszenie :-) Miło mi bardzo, że pomalutku zdobywam wasze zaufanie :)
Jutrzenka a ja jutro będę prawdopodobnie w Twoim mieście. Mój brat tam mieszka i jedziemy go odwiedzić.
Magda wybaczam Ci, aż taka sroga nie jestem ;-);-)Oprócz polskiego uczę także poprawnej wymowy - pracuję jako logopeda. Gimnastyka języka to moja specjalność ;-);-);-);-)
Moje dziecko dziś za nic nie chciało usnąć. Zajęło mu to 1,5h. teoretycznie powinien spać do 7.30, ale aż taką optymistką nie jestem. Też mu chyba te zębiska dokuczają. Nie chcą się przebić i mały się wścieka.
Ale bym sobie walnęła jakiegoś browca. Ale cóż... Do nocnego nie będę pędzić, więc muszę o suchym pyszczku...Przypuszczam, że jutro w gościach będą %. Szkoda, że weekendy takie krótkie. Chyba mnie też dopadło przesilenie. Dobrze, że mam tak mało czasu, bo chyba bym ryczała cały dzień...
Zabieram moje cztery litery i idę złożyć moje stare kości do wyra ;-) Wesołych snów!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry