reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witajcie!:-)
Pawełku gratualcje!Viki fryzurka super!:tak:
Oliwka oby tak dalej....;-)

Kurde Grzechotka nie dość,że mały daje Ci w kośc to jeszcze mąż...sam powinien wstać do małego. Mój mąż wstaje w nocy do małego i dla niego to jest normalne... Może teraz jak mały Wam tak często sie budzi wstawajcie na zmianę...serio....my tak robilismy jak Krzyś był malutki i naprawde to jest duża pomoc.

a my ranek spedzilismy nad morzem, taka śliczna pogoda i nareczcie nie ma turystów...heheh;-)
Dziewczynki miłego dnia....a pracusie niech sobie odpoczywają i spędzają czas z maluchami:tak:

A dzien dobry :-)
No Stefanka cos sie nie odzywa, moze rzeczywiscie w kuchni zagoniona. :-D
Grzechotka- faceci to jednak sa, nie...?
Elcia- brawo dla malej.:tak: Pewnie bidulka z tydzien siedziala, az wreszcie musiala zrobic, he he...:-D:-D:-D

A u nas stara bida. Milego dnia wszystkim :-)

ufffff ja juz skonczyłam sprzatanie
podłogi poodkurzane i pozmywane kurze starte i naczyia pozmywane
a no i ostatnie pranko sie pierze
padam na pysk
niunia spi a ja se napój popijam i czekam na wasz odzew
halo jest tam kto?????

Viki super fryzurka :tak: Gratulacje dla Pablusia, mógłby ten mój gagatek wziąć przykład z młodszego kolegi i w końcu uwolnić te swoje zęby ;-)
Grzechotka Twojemu R. to by się niezłe lanie przydało ;-)
Znowu nie mam jakoś weny do pisania, Oliś obudził się o 2:30 i do 5 bawił się w najlepsze:baffled: Czy on da mi kiedyś pospać:confused:

WITAM !!!!!
U nas wyszły w nocy dwa górne ząbki a ja jestem chora chyba mnie wirus dopadł bo wymioty ból żołądka i ku...a:wściekła/y::wściekła/y:
VIKI gratki dla Pabla dla ząbków i fryz super :tak::-)
GRZECHOTKA ja dzisiaj umieram a mój dziad sobie na mecz poszedł:wściekła/y::angry:
MIŁEGO DNIA!!!
Może wpadnę póżniej:tak:

Hihihihihi Joanna, a może to wirus nieco innej natury ;-):-p
Normalnie jestem w szoku, pierwszy raz od jakiegoś czasu dzisiaj nie padało i świeci słoneczko :-):-):-) Od razu tak jakoś lepiej mi się zrobiło chociaż mój przyjaciel leń mnie nadal nie opuszcza ;-)

reklama
OTO JA!!!
droga sylwio! rano wyruszyslismy w podroz do ciebie ale najpierw do ASDA pozniej do chinskiej na obiad no i jedziemy, jedziemy a tu sie okazalo ze dojechalismy do TKmaxx-u i okazalo sie ze to w przeciwnym kierunku co ty :( i wieszz juz nam sie nie chcialo wracac!!
no ale przynajmniej zrobilismy zakupy hehe no i nocniczek kupilismy sliczny dla Gajutka w zestawie z tymi pampersowymi gatkami i innymi bajerami.
VIKI gratulacje dla mojego ziecia PABLUSIU ty masz zabki !!!
elciu i kasiu dzis nie robie ciasta !!! hhee no moze jutro :))
grzechotka wez mu jakas kare za to zrob!! KUZWA!!
aaa na koniecc kochana kasiu jak cos to sie nie czolgam tylko ide stopkami!!!!!
pozdrawiam serdecznieeeeeeeeee i jak kogos pominelam to KRZYCZEC!! ktos w koncu musi mnie wychowac nie??? heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry