Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my dziś w zoo byliśmy i w parku na spacerze ale co to za spacer wspólny jak się do siebie słowem nie odzywamy a jak już to kłótnia
ja też sie źle czuję brzuch mnie boli prezed wyjściem wszystko posprzątałam przyszłam obiad zrobiłam kubę przebrałam nakarmiłam a on leżał i sobie nóżki moczył ale to że ja cały dzień na środka przeciwbólowych i ledwo chodzę to szczegół
ale powiedziałam że Kuby dziś nie kąpię i nie usypiam sam niech to zrobi jak ja jestem marna matką
jestem zła strasznie i moja złość rośnie z dnia na dzień musze iść na jakiś boks żeby powalić w przeciwnika wyobrażając sobie że to on może by mi ulżyło
grzechotka masz racje !! jutro ma wolne to moze sie zajac dzieckiem od czasu do czasu nie?? no co sylwia ?? pamietam jak mi mowilas ze jak ogladasz film wieczorem to lubisz podgryzac świńskie nożki...a teraz nagle bleeeee???
Grzechotka, jak jutro ma wolne to może wyjdz sobie gdzies na pare godzin....zostaw kartkę z instrukcjami, napisz co ma dać małemu jeść....przeciez to zwariować mozna...widac,że potrzebujesz czasu tylko dla siebie.... A co Ty masz z tym brzuchem? Pisałaś, że idziesz na usg to chyba sie wyjasni....No i chyba dobrze, że wracasz do pracy, co? Przynajmniej troszkę sie oderwiesz od domowych trosk.
Dziewczyny nóżki? matko to takie świństwo....ale wiecie ja pamietam z dzieciństwa, że u mnie w domu to sie jadło...
Joasia zrówka życzymy i gratulujemy pierwszych ząbków
Mały śpi a dziad już wrócił i stwierdził że już dobrze wygłądam a ja się masakrycznie czuję i powiedział że jemu się należy wyjście w sobotę po cały tygodniu pracy szlak mnie trafia jak tak mówi ale ja go załatwie na przyszłą sobotę
KASIU raczej nie chyba
sylwia wszystko co mi sie uda zalatwic! a co masz cos ciekawego ?? hehhehe joanna twoj dziad to tyran normalnie grzechotka dota ma racje! dobry pomysl!
a dla ciekawskich ( czyli dla wszystkich ) stefanjia na zamknietym hehe