reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cholera trza tych naszych co poniektórych samców chyba troszkę wytresować;-) A może my się zapiszemy na boks i jak coś nam podskoczą to dostaną z bani aż ich otumani ;-):-p
Stefanka, stopkami?? O matko to jak ja Cię zaproszę to całe wieki będziesz szła:szok: Hehehe i ciekawe jak po wodzie przejdziesz? :-p
Joanna nigdy nie mów nigdy ;-) Ja się u wszystkich objawów ciążowych dopatruję tylko u siebie jakoś nie mogę :sorry2:
Nóżki, mniam, mniam, ale nie takie prawdziwe tylko takie podrabiane (najchętniej z mięsem drobiowym), oj zjadłabym sobie :tak:

reklama
Hello

własnie obejżałam występ Ani Muchy w "jak oni śpiewają" :szok::szok: myślałam że nikt lepiej ode mnie nie wyje - a jednak :-D

Grzechotka kopa mu w duupe na opamiętanie :wściekła/y::wściekła/y::crazy:

Gratki Pablusiu za ząbeczka, Oliwko za nocniczek :-):-)

Joanna - zdrowiej !

Buziaki

a ja całkiem przez przypadek włączyłam...oglądam chyba drugi raz w życiu :laugh2:
Sylwnia dopiero 2 osoby śpiewały, a Ania tak wyła że cieżko było słuchać, wieć może i lepiej że troszkę straciłaś ;-)

T. katuje jakiś durny "Ultraviolet" na HBO, na szczęście już jest końcówka i zaraz jakiś horror ma być, czyli to co niedźwiadki lubią najbardziej :-D A później o 23 czasu polskiego (tutaj 22) będą "Duchy" na Discovery World także wieczorek się fajnie zapowiada :tak::-)

Witam sie i ja

Ale sie dzis podle czulam, wstalam z bolem glowy, pojechalam z siostra na akupy na grilla bo dzis robila urodzinki syna. I jak chcailam wyjac kalafior z polki w sklepie to urwal sie lisc za ktorego tzymalam i z cala sila pier..... reka o gorna polke (dokladnie wierzchem dlomi). Ku,,, ale mnie bolalo. Muialam kucnac bo czarno mi sie przed oczami zrobilo, cala mokra sie zrobilam i nie wiedzialam co sie ze mna dzieje. Nawet za zakupy nie bylam w stanie zaplacic, ledwo do samoachodu doszlam. Kurde musialam w jakis czuly punkt sie pi..... Tak walnealam ze az skore rozcielam. Cale szczescie ze kosc nie zlamana, ale reka caly czas mnie nap..., nic nia zrobic nie moge. Poza tym bol glowy caly dzien i do tego brzucha bo @ wczoraj dostalam :angry::angry::angry::angry:

Viki super wygladasz, naprawde :tak::tak:, gratki dla Pabla

Steeeeeeeeeeefankaaaaaaaaaaaaaaaa

Joanna to chyba jakis wirus, juz kilka osob to mialo ktore znam, zdrowka zycze

Grzechotka normalnie tylko dowalic temu Twojemu dziadowi :no::no::no:

Asiacur a ktorej czesci miasta mieszka, moze niedaleko mnie :-):-)

Elcia super sie Oliwce udalo :tak::tak:

Kasia no wez mnie nie strasz bo nie zasne :-p:-p

A i u Kubusia przepila sie gorna jedyna :tak::tak:, wreszcie bo mial taki spuchniety i byl taki troszke przybity przez niego. A dzis wrocil moj maly lobuziak biegajacy na czworaka po calym domu, ach moj kochany synek

A wogole to u nas dzis ponad 30 stopni chyba bylo bo straszny upal, jutro tez ma tak byc. Pewnie na spcerek z obiadkiem na miescie pojdziemy :tak::tak:

Dobra koniec tego mojego poematu, chyba ide spac

wezzz ty alex zawsze tylko jeczysz!!! a gdzie twoja figlarnosc?? przeciez deszcz jest romantyczny!!!!!!!!!!!!
jutrzenka nie wiem dlaczego ale twoj nick kojarzy mi sie ze sledziona hehehe nie wkurzaj sie na mnie bo chodzi tylko o sam wyraz wizualnie hehheh dziekuje ze przywolalas mnie do porzadku :)) mam nadzieje ze z raczka bedzie dobrze i do wesela sie wygoi ( oby nie mojego bo to moze dluuuuggoo potrwac ) o! wiem!! kacha powinna wyjsc za maz za T !!

reklama
:-D:-DStefanka po prostu mnie rozlozylas :-D:-D:-D:-D, no wez wytlumacz nam jak Ty to kojarzysz :-D:-D:-D:-D bo umre z ciekawosci :-D:-D:-D:-D

Co do mojego nicku to historia jest banalna. Kiedys potrzebowalam zalozyc sobie konto na jakims forum i co wymyslilam nick to zajety i przyszla mi do glowy jutrzenka bo wtedy akurat wybralismy projekt domu co sie dokladnie tak nazywa. I tak juz zostalo ze wszedzie z tego slowa korzystam

A na slub Kasi to tez sie zgadzam bo chetnie przyjde :))))) w koncu bede miala rzut beretem :))))

Alex juz Ci wyslalam mailem troszke slonca :tak::tak:

A ktore mamusi pominelam to przsylam caluski i pozdrowionka.

Ide lulu bo sie nie wyspalam. Do jutra gadulki :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry