reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No to ja już położyłam moje cudo spać...na pewno moje...zbyt dużo znaków szczególnych po nas odziedziczyło, żeby mieć wątpliwości, także nawet K. się nie wyprze :laugh2:
Kurcze wiecie jak zaczęłam tyć odkąd nie karmię :crazy::wściekła/y: z dnia na dzień jestem większa i dokładnie czuć to po spodniach..koszmar jakiś!
Od jutra się odchudzam !
Dobra idę ogarnoć mieszkanko po dniu...jutro pierwszy dzień mojej mamy z Wiktorkiem.
Buziaki, udanego...jakkolwiek...wieczoru !

Heloł wieczorową porą:-):-):-)

Ja właśnie wróciłam z takiego malutkiego przyjęcia urodzinowego mojego siostrzeńca (większe będzie jak przyjedzie jego chrzestna). Dawidek skończył dzisiaj roczek:-) Zaczyna teraz chodzic i wiadomo jak to jest w tym okresie wyrżnął buzią w drzwi tak, że aż ma fifę pod okiem:-(:-( Ale najgorsze jest to, że jak zaczął płakac to tak mocno się zaniósł:szok: trwało to chyba z minutę:szok: Boże on już siny był:no::no::no: Na szczęście skończyło się dobrze, uffffff. Dawidek tak się tym zmęczył, że od razu zasnął.
Coś strasznego:no: nikomu tego nie życzę:no:

Asiacur dziękuję za poradę. Próbowałam potwórzyc siostrze co napisałaś ale zapomniałam, więc przy najbliższej okazji jak u mnie będzie to jej to przeczytam i wtedy zgłoszę się znowu do mini poradni;-):-)

Stefanka nie byłam ostatnio w primarku:no: ale wczoraj byłam w matalanie i kupiłam taką fajną misiową kurtałkę:tak: Super:tak:

reklama
Madzia ja chcę przytyć a nie mogę :-( buuu...

Sylwia wiem jak to strasznie wygląda... :-( Mi się prawie mała udusiła jak miała ze 3 tygodnie. Przez to pieprzone ulewanie... :-( Jezu gdyby nie moja szybka reakcja... brrr...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry