reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiacur no to ja się teraz poradzę Ciebie specjalistko;-) Mój siostrzeniec ma prawie 6 lat i nie mówi "r". Moja siostra próbuje go nauczyc poprawnej wymowy ale jak narazie z marnym skutkiem. Dodam tylko, że jesteśmy w Anglii i nie mamy dostepu do logopedy a w szkole wiadomo, nie używają "r"
Co moja siostra powinna zrobic?? Czy powinna sobie odpuścic??/ czy może jakieś specjalne cwiczenia stosowac????

reklama
dzien dobry ciotki klotki!!!:-D:-D:-D:-D
moje dziecie spi jeszcze a ja se leze i pisze hihiiiiiiihhhhihihihh
dzis jedziemy do mamy mojej na noc -panowie umówili sie na weselna hihihhi
Magdalenka ja ustosunkowana hihihihih no co ty :-p:-p;-);-):-D
Viki fryzurka swietna naprawde:tak::tak::tak::tak:
Monia
czekamy na foki i wspólczuje ze Wiktorek tak daje w kosc wiem co to za ból bo my niedawno tez przez to przechodzilismy
Sylwia zycze miłego spotkania ze stefcia :laugh2::laugh2:
Stefanka
a ty gdzie sie podziewasz co???? jakie ciasto upiekłas:-D:-D:-D:-Dchyba nie zakalca co ???hihihh:-D:-D:laugh2::laugh2::-):-):-p
i co tam jeszcze hmmmm ???
oj starosc nie radosc
aaaaaaaaaa
Grzechotka nie umieraj!!!!!!no co ty ???? ja teraz o 1 pensji wiec na wieniec tez nie mam hihihi:-D:-D:-D
WSTAWAC SPIOCHY I PISAC ZE MNA BO SIE NUDZE !!!!

hej

u nas noc znowu potworna do 11 spał o 11 sie obudził z takim płaczem okropnym i płakał i plakał i płakał i płakał nie chciał usnąć i płakał i płakał i tak przez godzinę po godzinie dałam mu panadol zasnał ale i tak trochge stękał przez sen
przewraca się we śnie wstaje po całym łóżeczku się przewala

nie wiem dlaczego juz kilka dni było dobrze wczoraj dostał nowośc ze słoiczka lasange z cielęciną może to przez to ale pomidory już jadł cilecine też tam tylko jeszcze marchewka i trochę makaronu a makaron też już jadł

jeszcze w nocy z R sie pokóciłam bo on do mnie z tekstem że co ze mnie za matka jak dziecka nie umiem uspokoić a sam sobie poduszkę na głowę akładał żeby płaczu nie słyszeć :angry::angry: to podłe:wściekła/y:

Witam się z rana:-):-):-)

Viki wyglądasz ślicznie w tej fryzurce:tak: Ale Ty i tak laska jesteś no pewnie nawet łysa byś fajnie wyglądała;-):-)
No i gratulacje dla Pawełka:tak:

Grzechotka współczuję nocki:-( A mąż....brak słów:-(

Stefanka ja juz w oknie siedzę i wypatruję Ciebie:-D:laugh2:

Dzień dobry!!! :-):-):-)

Vikuś fryzura SUPER!!! Chyba właśnie o takiej myślałaś co? Pięknie wyglądasz...

Grzechotka... Współczuję bidulko.:-( Co Kubusiowi się działo że tak płakał... :-( Ucmokaj go. ;-) A co do R brrrr... Trzeba było mu dać Kubunia skoro jest takim wspaniałym ojcem... faceci są pogrzani!!! :wściekła/y:

Ela znów hihihihihi... :-D:-D:-D

Ja mam zaraz jedno czesanko a potem obiadek i na grzybki do lasu... :-);-)

dobry dobry

i dzieki za komplementy:zawstydzona/y:echh zawstydziłam sie...

no i najważniejsza wiadomość Pablo ma juz dwa zeby!!!!!!!!!! dziś wyszła kolejna jedyneczka:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry