reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WITAM!!!!
No nareszcie przeszło wczoraj nie ruszyłam się z łóżka ani na krok więc dziad zajmował się małym przez cały dzień i pod wieczór stwierdził że jednak woli chodzic do pracy i przeprosiny były oraz nocka przespana ząbki wyszły więc narazie spokój ale dzisiaj jest coś marudny pewnie przez pogode bo jest pochmurno i pada deszcz.....
MAGDA ja jaką dietę zaczełaś stosować podrzuć mi też i powodzenia :tak:;-):-)
ALEX wierszyk super:tak::-D
AGA zdrówka życzę:tak::-D
KASIA nie zapeszaj znowu;-):-Dnapewno już będzie coraz lepiej ale tej nocki to ładnie pospaliście:tak::-)
GRZECHOTKA zakupy udane to super a kanapa już wypróbowana??:-p:-D
JUTRZENAK to fajnie że rączka już mniej boli:tak:;-)

MIŁEGO DNIA!!!!!

reklama
Rano cisza a jak poszłam na godzinkę pospac jeszcze to Wy się rozpisałyście:szok::szok::szok:

Viki od razu zboczone:rofl2: jedna tam taka prowodyrka była:tak:;-) a reszta to poprostu szczera:-p;-)

Alex kurde poetka z Ciebie normalnie:-)

Kasia, Grzechotka oby Waszym synusiom już tak zostało z tym spaniem:-)

Dobra, spadam dac dziecku kanapkę:-)

Alex Ty świntuszku ;-):-D:-D:-D
Joanna jak ja miałabym liczyć na mojego T., żeby się zajął Olisiem cały dzień to bym się przeliczyła ;-) Po kilku minutach by krzyczał, żebym mu instrukcję obsługi Młodego przyniosła :-D:-D:-D Ale trzeba przyznać, że fajnie się bawią ze sobą:tak: Młody aż szaleje z radości jak go widzi i już mamusia się nie liczy ;-)
Magda ja Ci chyba powiem, że bardziej wyspana byłam jak Prezesik troszkę w nocy szalał;-) Oczy mi chyba zgniły i nieprzytomna chodzę ;-):-p

Pablus też śpi, V pojechał po Damiana do szkoły...

dziś własnie dowiedzielismy się ze męzuś już w piatek ma być na statku..jedynie co to mała zmiana kontraktu - z 6 na 5 tygodni...ale i tak mi smutno...:-(

Ale się rozpisały kobietki...:-D:-)

A ja dziś jadę na przeglad podwozia do gina :-D Cytologia i recepta na pigułki... :tak:;-) w końcu...

Rano byłam na poczcie, w banku, zapłaciłam za mieszkanie u właścicielki, za internet i poleciałam zapłacić za garaż. Jestem z siebie dumna bo obleciałam 5 miejsc, opłaciłam wszystko i mam z głowy :-):tak: Trochę smutna bo tyle kasy trzeba co miesiąc oddawać:-( no ale nie ma wyjścia... :sorry2:

Alex wierszyk piękny. Masz talent... :-)

Kasia prezes pokazał dobre serce i dał Ci pospać... hehehe...

Grzechotka niestety woda z kranu ma dużo związków chemicznych które obciążają nerki i może bolał go brzunio...:tak: nie dawaj mu kranówki :no:

Joanna to macie już ząbki częściowo z głowy... :-) super... :-)

buuuuuuuuuuuuuuuuu a ja teraz zajarzyłam ze tez podaje małej przegotowana kranówe buuuuu
mała nie płacze w nocy ale kreci sie i wierci i lekko popłakujje my od dzis tez przejdziemy na mineralke:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hej dziewuszki:-):-)
Dawno mnie nie było ale nikt o mnie nie pytał:crazy::crazy:

Dotka jesteś tu gdzieś?? Bo mam pytanko co do Twojego sernika z brzoskwiniami. Czy ty wkładasz całośc odrazu do ppodpiekasz spód, potem dokładasz resztę i razem pieczesz? Bo właśnie jestem w trakcie robienia tego serniczka bo będzie słóżył jako tort bo mąż wczoraj miał 30 urodziny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry