reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej hej
Jak tam poranek poniedzialkowy?
A na mnie z samego ranka wena tworcza splynela i ulozylam wierszyk na mily poczatek tygodnia.

Dzisiaj mamy wczesnie wstaja
Skoro swit mezusiom daja
Usmiech gosci na ich twarzy
Nic sie zlego dzis nie zdarzy
Jesli dzieci sa niegrzeczne
Nie wyleca dzis w powietrze
Kazda mama dzis laskawa
Bedzie radosc i zabawa

:-D:-D:-D:-D

I tego Wam drogie mamy zycze.... a i tym pracujacym mamusion tez :-)

reklama
aloha!!!!:-D:-D

ja dzis juz jestem wczoraj cały dzień na zakupach w ikei zakupy udane i nawet miły dzień z r spedzony :-D oczywiście nie kupiłam wszystkiego co chciałam i jak juz wyszłam to ża łowałam że kilku klamotów nie wziełam ale będe dokupować w łodzi w jakiś sklepikach
kupiliśm kanapę stół i krzesła szafkę na buty jakies dywaniki półeczki firanki do kuby pościel jakies szpargały do kuchni i stolik kawowy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wczoraj r ze swoim bratem składali meble do 12 w nocy

ale czeka nas malowanie pokoju heheh zamysł kanapy był inny na zwykłą kanapę sofę a kupiliśmy narożna i to większą na scianie mileiśmy pas innego koloru pasujący do razmiaru kanapy a teaz nam nie pasuje i musimy przemalowac ale co tam

Kuba od 2 nocy spi spokojnie szukam przyczyny tego budzenia sie wcześniejszego i dokonałam zmian
Kuba zaczął płakac jak zaczełam mu dawać przegotowana wodę z kranu wcześniej pił mineralnkę teraz wróciłam do mineralnej i jest spokój
ale tez otwieram mu okno na noc tz uczylem małe okienko może dzięki temu lepiej śpi

miłego dnia

Hej Dziewczynki :-)
Aga dużo zdrówka dla Was:tak:
No, no Alex jaki wierszyk fajny :tak:
Grzechotka pokazuj zakupy ;-)
Wszystkim mamom pracującym życzę lekkiego tygodnia pracy :tak:
U nas w końcu całkowicie przespana noc, padliśmy wczoraj z Olisiem po 22 i dopiero teraz się obudziliśmy :-)

Jak Oliś był mały zasypiał elegancko o 19 i budził się ok. 8, po operacji mu się wszystko poprzestawiało ;-) Także tym bardziej mnie bolało, że nie spał po nocach bo wcześniej mnie do tego nie przyzwyczaił ;-):-p Mam nadzieję, że to nie było jednorazowe chociaż tak prawdę mówiąc to sobie myślę, że sam się pewnie zmęczył tym niespaniem, a jak dziś zaliczył całą noc to pewnie znowu będzie szalał ;-):-p

czytając watek "zabawowy" stwierdzam że mam mega zboczone koleżanki:szok::szok::szok:ło matko ...:zawstydzona/y: hihihihihi może przenieśmy ten watek na zamkniety bo robi się coraz bardzoej ostro hahahahaha

Hejka

Kal.aga wracajcie szybko do zdrowia!
Oj Alex ale Ty zdolniachca jesteś....ale nic a nic do mojego dnia nie pasuje ten wierszyk ... szkoda :sorry2:
Kacha hurrrrra. Ale Ty wyspana musisz byc! :-)
Viki, Elcia - nie zboczone tylko z fantazją :-p;-):-D

Trzymajcie za mnie Kobitki kciuki...od dzisiaj się odchudzam !

Jako mama pracująca bardzo dziękuję
I tez zycze wszystkim mamusiom udanego, radosnego dzionka!

Ostatnia edycja:
Magda kciuki zaciśnięte:tak:
Alex hehehe:-D

Kol.aga zdrówka dla Was:tak:

No Kasia to pieknie, a tak narzekałaś....teraz pewnie już tak będzie,zobaczysz:-)

Dziewczyny nam sie rozbrykały....heheh....:-D;-)

Usmiechu na twarzy na dzień dzisiejszy Wam życzę:-):-):-)

reklama
No zycze Ci Kasia , zeby to jednak nie byl jednorazowy akt laski ze strony Olisia i obys sie teraz wysypiala :-):-)
Ja to nawet tak bardzo nie narzekam, bo w nocy, to dla mnie jedyna okazja, zeby Oliwiera jeszcze troche cyckiem podkarmic. W dzien nie bede, bo on potrzebuje juz w tym wieku konkretnego jedzenia, cycek to za malo. Probowalam miedzy posilkami, ale jakos nie za bardzo chcial, tzn pociagnal 3 lyki i mial dosyc. A w nocy to sie na troche przyssie,, nic nie narzekam, bo mi zalezy zeby jeszcze troche dluzej podkarmic ta piersia .

Viki- zboczone, zboczone. Ja to nawet probowalam zmienic temat, ale na nic moje trudy, te tylko o jednym.... :-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry