reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc dziewczynki :-)
My dzis prawie caly dzien poza domem. Pogoda o dziwo dopisuje, wiec korzystamy.
Stefanka widac umiera, bo sie cos nie odzywa. Wracaj do zdrowia Stefanio :tak::-)
I wy wszystki chorujace maluszki tez.

Zdrówka dla wszystkich chorowitek i chorowitków :tak:
Alex gratulacje dla Oliwierka, że samodzielnie stanął na nóżki :tak::-)
Ach Sylwia, fajnie Ci z tą Ibizą :tak:
U nas dzisiaj piękna pogoda, normalnie jak nie na wyspach ;-):-D:-D:-D Super słoneczko, zero deszczu, normalnie raj :-D:-D:-D
Ale oczywiście jak to z reguły bywa 13-tego się wkurzyłam... Czekam na zaległy carers allowance, a te gnomy wysłały mi pismo, że mi nie wypłacą zaległej kasy, bo rzekomo T. dostał 1200 funtów jobseeker allowance, a mi mają właśnie zapłacić zaległe 1200 funtów, czyli oni to sobie wyzerowali. Od razu do prawników dzwoniliśmy i mamy się awanturować, bo faktycznie T. wziął tylko 250 funciszy JSA, więc 950 powinni mi oddać. Prawnicy potwierdzili, że należą nam się te pieniądze jak psu buda. K...wa czekam już na tą zaległą kasę od lipca i przez jakiegoś patafiana, który nie potrafi czegoś dokładnie sprawdzić i wyliczyć teraz czeka mnie łażenie po urzędach i wykłócanie się. Myśleli, że znaleźli łosi, którzy się nie będą o swoje dopominać, źle trafili :wściekła/y:

ja też chora gripeksami sie faszeruję R musi się cały dzień Kuba zajmowac heheh przynajmniej tyle dobre:-D
ja też kubie te euforibuim daję ale zaraz mu musze odciągac frida bo mu cały nos zachodzi ten srodek rozpuszcze gęste gile i dopiero potem cieknie i też maść majerankową pod kichawę
ale i tak już jest z tym katarem lepiej
gorzej ze mna ja gorzej znosze to przeziębienie :baffled:

Kasia ja nic a nic nie rozumiem tych angielskich słówek co napisałaś,:-D:-D:-D ale jak wam się należy to walcz. Drogą nie chodzi... :tak::tak::tak:

Grzechotka zdrówka Kochana...:-) Dobrze że tatuś skacze koło syneczka... :tak:

haloo to jaa :)
magdalenka moze potwierdzic ze mam chrype !!
lepiej sie czuje ale dalej zle hmm nie wiem jak to mozliwe :)
alex przyjedz do mnie bo u mnie dzis bylo goraco!! zawsze ci mowilam ze w somerset najladniejsza pogoda!!
kacha angole musza cie nienawidzic hehe
ooo nie!! juz wiemm!! to ty grzechotka mnie zarazilas przez telefon!!

Sylwia ....hehe.....Ty już myślami na Ibizie, więc i posty czytasz nieuwaznie:-D
Paula na 1 malutki dzień jedziemy:-)

Tylko jeden dzień??:szok::szok: Łeeeeee, ja myślałam, że dłużej będzie spokój:-p:rofl2:

Mój brzdąc poszedł właśnie spac (sam, o własnych nogach:-p). Ja wcinam sobie kwaśne żelki i znów mam dylemat:baffled::baffled: Jak oni śpiewają czy mam talent:confused::confused:

Wkurzyłam się... Obiegłam kilka aptek w mojej okolicy i nigdzie nie ma fridy :-(A Fiful mało się nie dławi gilami i nie chce nawet przez to jeść. Ale jakoś szybko udało mi się go uśpić. Ciekawe ile razy bidulek będzie się budził? ech... Euphorbium mam i na razie tylko to stosuję. Może jutro dostanę ten odciągacz.
Sylwia mam talent (tzn. ty masz):rofl2::rofl2:
Dota przyjemnego spędzania czasu z rodzinką na wyjeździe.
Kacha
masz rację, walcz o swoje!
Grzechotka, Stefanka szybkiego powrotu do zdrówka.
Alex gratulacje dla postępów Oliwierka! No i dziękuję za zaproszenie do grona przyjaciół :-)
Magdalenka u nas też podobnie z babciami. Rozpieszczają i nie zważają na to, co mówię. Na początku się wkurzałam, ale teraz już odpuściłam. Nie ma sensu walczyć z wiatrakami. Babcie ponoć takie są. Mimo, że nas nie rozpieszczały, to do wnucząt podchodzą zupełnie inaczej.
Życzę przyjemnego sobotniego wieczorku. U mnie szpital. Mój S. też się rozchorował, tylko ja twarda;-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry