reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula to ja Cię zapraszam już teraz:tak::tak: jak przyjedziesz to ja 10 takich kupię dla Ciebie:-D:laugh2:

Kaja wybacz starym ciotkom z amnezją:zawstydzona/y:
Ogromniasty buziak dla Ciebie:-) Muaaaaaaaaa

reklama
Witam

Sto latek dla Kayuni, buziaczki

I jezzcze zycze zdrowka wszystkim chory mamusiom i dzieciaczkom

I uciekam, zle sie jakos czuje i nie mam sily na nic wiec ide spac.
Jutro tez bede wieczorkiem bo rano na zakupy do Wawy a potem na obiad do moich rodzicow i na kawe do tesciow.

Dobranoc

jutrzenka co za zbieg okolicznisci...podobno twoj mechanik tez jedzie do wawki hehhe :) pewnie macie jakies tajne spotkanko??
paula a jak ty przegnalas jutrzenke od swojego??
sylwia uspokoj sie!! widzialas tych dwoch facetow?? moze by tez bysmy tak zaczely cwiczyc?
KAJUTEKK STO LAT DZIEWCZYNKO Z DALEKIEJ KANADY PEWNIE NIE ROZUMIESZ ALE TO MAMA CI PRZETLUMACZY BO JA NIE POTRAFIE PISAC PO ESKIMOSKU :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj Cioteczki dziekujemy! Ale wstyd!!!!! My z mezem kompletnie zapomnielismy, ze to dzisiaj:baffled::baffled::baffled: Ale mi i tak sie cos ubzduralo, ze 13 w poniedzialek wypadnie...(wiecie, szczesliwi czasu nie licza;-):-))
Dobrze chociaz, ze choc nieswiadomie z naszej strony, niunia prezent dostala, bo fotelik samochodowy kupilismy...Mimo to i tak mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

lo jacie piernicze, ale me dziecie juz stare jest!!!!!:szok::szok::szok:

A reszte newsow podoczytuje wieczorkiem bo teraz tylko na chwilke do domu zaszlismy i na dwor, bo wyjatkowo ladnie i cieplo jest.
Buziaczki ciotunie i bb rodzenstwo Kayutki!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry