reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzien dobry :-)

Wszystkiego naj naj dla Wiktorka, 100 lat!!!

Sylwia- lacze sie z Toba w bolu- moj syn to tez sadysta. Dzis w nocy to w ogole pobil wszelkie rekordy i wstawal co 20-30 minut. Jest wczesnie, a ja juz padnieta jestem. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I widze ze Filipek tez nie lepszy :sorry2:

Przynajmnie j ladna pogoda, wiec na razie Stefka nie przyjade, przyjade jak bedzie deszcz i zimno to bedziemy sobie rece grzac przy kominku i razem narzekac ze zimno :-D:-D:-D

reklama
dziewczyny zostawcie tych swoich dziadów, połóżcie dzieci spac i piszcie tu ze mną:-p:rofl2:

U nas chyba jakieś niskie ciśnienie bo Marcel śpi już trzeci raz:szok::szok: Mam nadzieję, że choroba go nie rozkłada:-(
ja oglądam właśnie powtórki "mam talent" i znów sie poryczałam:zawstydzona/y::sorry2: Beksa ze mnie:-p

Alex była tam 11-letnia dziewczynka, która zaśpiewała piosenkę Czesława Niemena "dziwny jest ten świat". Głos ma normalnie:szok::szok: zaje...y:tak: A była tak bardzo zestresowana, że śpiewała ze łzami w oczach:-)

Stefanka to pochwal się ile wydaliście:-D No i co mi kupiłaś??:confused:

No i koniec weekendu :-(:-(:-(
Piję sobie winko za zdrowie naszych maluszków, no i wszystkich :):-)

Kupiłam fridę. Filip broni się przed wyciąganiem glutów rękami i nogami. Tak mi go szkoda. Jest płacz jak zbliżam się do noska czy to z kroplami, czy z aspiratorem. Koszmar normalnie. Nie może jeść, bo się dławi, ojojoj.
Mój S. też chory. Ma temperaturę 38, a zachowuje się tak, jakby już umierał. Upierdliwy przez cały dzień. Siedzę 30min. przy kompie - źle, nie oglądam czegoś - źle. Oszaleć można.

Sylwia-Acha, ja tez uwielbiam zwyklych najzwyklejszych ludzi z niezwyklym talentem :tak:

Asiacur- no tacy juz ci faceci sa, maja katar a zachowuja sie jakby umierali...:-D:-D:-D Szkoda Filipka, niech zdrowieje chlopinka...

A ja znalazlam przyczyne nieprzespanej nocy- ida obie gorne dwojeczki u Oliwierka. Biedactwo moje....:sorry2::sorry2::sorry2:

witam

Buziaczki dla Wiktorka i dla Weroniczki z okazji wczorajszej rocznicy slubu (:zawstydzona/y::zawstydzona/y: lepiej pozno niz wcale :zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Ja dzis bylam w stolicy w poszukiwaniu lodowki, zaliczylismy media markt, euro.rtv.agd i saturna. Wybralismy kilka modeli ale teraz sie zastanawiam ktory kupic. Powiem Wam ze troche mnie kusza te lodowki na styl amerykanski takie dwudrzwiowe jak szafa ale chyba se nie zdecyduje bo strasznie duzo miejsca zajmuja. A i jedna byla fajna z TV ale 9000zl :szok::szok::szok::no::no:.

Poczytalam te Wasze dzisiejsze i wczorajsze wpisy i sie usmialam, normalnie wariatki z Was :-D:-D:-D:-D

Nie pisze do kazdego bo tyle mialam czytana ze nic nie pamietam, zycze tylko zdrowka dla wszystkich chorych

Stefanka ale sie dzialo, normalnie sobie nie wyobrazam hmmmmmmmmm, jeszcze mam dreszcze :-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

A co tam u Was kochaniutkie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry