reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Oj mnie też czeka zmiana lodówki... :-) Jeszcze mi zostało 18 rat za komputer a potem weźmiemy lodówkę, odkurzacz i mikrofalę bo ten sprzęt się prosi o wymianę...
Niestety nie stać nas żeby sobie za gotówkę iść i kupić więc raty ale spłaca się a sprzęt nowy... :tak:;-)

Aaa.... dziś nam się terma rozwaliła... nosz kurde mol... jutro trzeba kupić... bo cieknie jak z kranu.. :baffled::crazy::szok::-(

reklama
Ale mialam dreszcze, swietnie spiewa

Paula ja mam ta lodowke 4 lata i juz mnie wku..... Stoi w niej woda i jakos glosno strzela i musze ja wymienic bo ogolnie juz jej nie chce.

Stefanka dolozysz?? Naprawde ale fajnie bede miala tv w kuchni :tak::tak::-D:-D:-D:-p:-p, ale musisz mi 6000 dolozyc bo na zwykla 3000 przeznaczylam. Kurde fajnie miec taka hojna kolezanke :tak::tak::tak::tak:. Polecam sie jeszcze do kupna telewizora LCD do salonu. To kiedy sie umawiamy :-p:-p:-D:-D

Witajcie,

Wiktorek Was pozdrawia i śle uściski! buzi buzi :-)

Sylwia, Asiacur, Alex mówicie sadyści! Przynajmniej znęcają się nad wami nieświadomie podczas snu...mój Szkrabek znęca się nade mną w pełni świadom swych czynów..a więc:
- łapie z całych sił swoimi maleńkimi, choć nie słabymi łapkami mamusiną buźkę bądź włosy i przyciąga co sił w rękach zeby ugryźć...chyba taka oznaka miłości...dość bolesna :sorry2:
- usypiając, przy butelce, bądź pod wpływem stresu wyszukuje kawałka mamusinego ciałka, żeby ..chyba z miłości...co sił w paluszkach uszczypnąć :dry:
- podczas najlepszej zabawy..chyba żeby dac mamie do zrozumienia jak jest fajnie i mamusia powina się śmiać do rozpuku...podchodzi i co sił w łapce packa mamusiną buźkę :baffled:

No i co dalej uważacie Marcelka, Filipka i Oliwerka za sadystów?? :-D

Stefanka chwal się co tam kupiliście!

Paula też skorzystałam z linka, bo nie widziałam- ale dreszcze :szok:

Zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla chorowitków!

A ja sobie siedze padnięta, bo nietypowo w niedziele musiała odpicaowac chałupę fiuuu ;-):laugh2:

Ostatnia edycja:
sylwia ty sobie chyba za duzo pozwalasz ?!?! zajmij sie swoim budzetem!
jutrzenka tez ostatnio ogladalam te amerykanskie ostatnio bardzo stanialy ale narazie nie mamy powodu zmieniac bo mamy nowa :)
kupilismy tak duzo rzeczy ze ciezko wymienic. duzo drobiazgow :) ledwo sie zaladowalismy, dobrze ze J oproznil auto przed wyjazdem i nawet wozka nie bralismy bo Gajutek juz jezdzi w wozkach sklepowych :) w kazdym raziee miedzy innymi kupilismy sliczny dywanik dla gajutka ale wam nie pokaze bo wszystko zapakowane i upchniete :)
wszystkim paniom dziekuje za troske :) czuje sie troche lepiej...
a nasz Gajutek byl dzis taki dzielnyyy!! nawet ja sie zmeczylam tymi zakupami a ona zaczela marudzic dopiero pod koniec...
a co tam u was ??

Paula- dzieki bardzo. Wlasnie obejrzalam. Ale glos!!!:szok::szok::szok: Niesamowita dziewczynka i tez mialam lezki w oczach.
Magda_lenka- no to Ty wygrywasz, a raczej synek :sorry2:.Rzeczywiscie przejawia najwieksze sklonnosci sadystyczne :-D:-D:-D. Biedactwo. Trzymaj sie mocno, moze niedlugo mu to minie.
Stefanka- fajnie ze zakupy udane. A gdzie bylas? Gdzies kolo siebie, czy w Exeter?
Jutrzenka- kupuj za 9 tys, tez zgadzam sie z sylwia- raz sie zyje! Ale za to jaki prestiz?:happy2:

Buziaczki dla Oliwki

Witam w poniedzialek, u mnie zimno brrrr.

I znowu tydzien pracy, ale jakos wytrzymam

Dzis o 15:40 idziemy z Kubulakiem do ortopedy na kontrole stawow biodrowych, trzymajcie kciukasy zeby bylo ok.

Buiziolki

Witajcie!
my wrócilismy wczoraj wieczorkiem...no i co tu pisać, u rodzinki tak fajnie, rodzinnie:tak::tak:ahhh.....Krzysio przespał całą drogę, a w gościach no jak to Krzysio uśmich na twarzy i każdego zaczepiał....tak więc z tym naszym to tylko jexdzic i sie nim chwalic....heheh....

Nie czytałam co tam u Was...moze potem zerknę;-)Tylko ostatni post zauważyłam: Jutrzenka trzymamy kciuku, zreszta bedzie ok-to oczywiste!

Jak są jeszcze jakieś chorowitki to zdrówka życzymy:tak:
pracusie... i kurki domowe ;-)miłej pracy

Miłego dnia (pomimo tej wstretnej pogody...brrrrr):-)

A! Oliwka najlepszego ślicznotko,buzi,buzi!!!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry