reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Terma inaczej bojler to właśnie to wielkie okrągłe coś co wisi w łazience i grzeje wodę :-):-) wczoraj się rozwaliło i trzeba kupić. :-( Trochę kosztuje a nie lubię takich niespodziewanych wydatków... :no: no trudno...

Co robicie kobietki? Pewnie obiadki, nie???

Jutrzenka korzystaj, korzystaj :-)
Grzechotka ja też nie lubię zimna... buuu....
Kasia to super że się wyjaśniło...
Alex ładnej pogody życzę na wyspach...

A nasza mała zaczęła się budzić wczesnym rankiem i jak ją wezmę do nas to śpi ale jak ją zostawię w łóżeczku to nie chce już spać :confused::dry: o co jej chodzi???

Ja się właśnie obijam :-p Oliś słodko śpi, T. na zakupy wygnałam, kurczaka wczoraj upiekłam, więc teraz tylko troszkę podgrzeje go w piekarniku coby był ciepły i pewnie jak odprawię T. na 14 do pracy to się będę nudzić ;-)
Wczoraj zrobiłam sobie włoski, żeby jakoś na wyjazd do Polski wyglądać, ale Kasia jak to Kasia już sobie fryzurę spierdzieliła, bo musiała włosy w kucyk związać ;-) Hehehe, ale przynajmniej baleyage jest i trochę skrócone włosy, więc jest trochę lżej mojej łepetynie ;-):-p

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Ja oszaleję z tymi moimi chłopakami. Mają dziś taki humorek że jeszcze chwila i wyjdę z domu i ich samych zostawię. Normalnie masakra.

Oj humor do d... D nie kupił termy i jestem bez wody, zmywanie w zlewie i niech leży... Ku... grrrr :wściekła/y: W banku jakieś komplikacje pensja wpłynęła a na koncie pusto. Kiedyś nie zrobili D przelewu jednego miesiąca i jakieś odsetki czy coś policzyli i zablokowali konto. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W sobotę pojechaliśmy do Fashion Hous po buty, płacimy a tu odmowa, do bankomatu- brak środków... Dziś pognałam dziada do banku i (patrz wyżej) jakieś kur.. numery... Jutro odblokują konto i termę kupi ale zamontuje pewnie w środę dopiero! :no::no::no: Płakać mi się chce... :-(:-(:-(

Sorry za smuty ale nie mam z kim pogadać a z D tylko warczymy dziś na siebie... :-(

Weroniczka trzymaj się Kochana... Niedługo jeszcze maleństwo będzie się zmawiało ze Stasiem i Tadziem, to dopiero będziesz miała operę... A jak wypad rocznicowy???

Paula wyjazd bardzo udany choć o mały włos nie doszło do niego bo w nocy Staś miał bardzo wysoką gorączkę. Ale naszczęście rano mu przeszło i pojechał do rodziców:tak::tak::tak: Tak więc na wyjeździe było jak za dawnych czasów. Chodziliśmy sobie za rączkę i przytulaliśmy się młoda, zakochana para :tak::tak::tak::tak: Szkoda tylko, że jak odebraliśmy synków to wrócił stary R. tzn. już mnie za rękę nie trzymał i tak nie przytulał:-(:-(:-( Ale muszę z nim o tym porozmawiać:tak::tak::tak: No i tak sobie przypomniałam aprops waszych sercowych problemów że też miałam to samo po urodzeniu Stasia. A teraz dziękuję Bogo że przetrwałam tamten okropny rok bo teraz jest naprawdę świetnie między nami:tak::tak::tak::tak:

Helllol dziewczynki!
Co za pogoda u nas...szaro, pochmurno i popaduje, ale wilgotno i duszno...I dziecina ostatnio tez jakas marudna sie zrobila (moze kryzys 8-miesieczniaka - usmialam sie z tego, bo gdzies czytalam, ze moze trwac 3-4 miesiace, to chyba w 8 sie zaczyna;-)) Za to jak idziemy w gosci, albo ktos do nas przyjdzie, to mamy aniolka!!!
I a`propos sadyzmu...nie to zebym chciala kogos przebic, ale moje dziecie okrutna torture stosuje. Trenuje chwyt pesetowy na moim sutku, a oprocz tego szczypie mnie w piersi podczas karmienia i to bardzo dotkliwie, bo i do krwi sie zdarza:baffled:

Weroniczka, najlepsze zyczenia rocznicowe! Widac chlopy tak maja, ze czuli i blisko zony sa glownie jak dzieci(a najlepiej wszyscy inni tez) znikna z horyzonyu...a przeciez to glupie, niech sie maluchy ucza, ze jak sie kogos kocha to sie mu te uczucia okazuje....

I gorace buziaczki dla Wiktorka i Oliwci! Badzcie weseli i usmiechnieci i nie dawajcie rodzicom za mocno w kosc:-);-)!!!

Smarkule i smarkacze, dochodzcie szybko do zdrowia!!!

reklama
Ja właśnie wróciłam ze spacerku:-) Marcel śpi a ja nadrabiam:tak:

Paula współczuję braku ciepłej wody:-( A bojler to ja wieeem co to jest:-D

Kasia to kasa jak znalazł na urlpoik w Polsce:-) Zaszalejesz sobie:-)

Jutrzenka pewnie ubolewasz nad zakazem odwiedzania stron rozrywkowych?;-):-)

Weroniczka super, że udało się Wam święto:tak: Ja z moim miałam wczoraj baaaardzo poważną rozmowę i chyba wreszcie coś zrozumiał:-) Potem było wielkie pojednanie;-):-p Mam nadzieję, że będzie tak jak z Wami, że będzie już tylko lepiej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry