Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no trudno... 
o co jej chodzi???
Oliś słodko śpi, T. na zakupy wygnałam, kurczaka wczoraj upiekłam, więc teraz tylko troszkę podgrzeje go w piekarniku coby był ciepły i pewnie jak odprawię T. na 14 do pracy to się będę nudzić ;-)

W banku jakieś komplikacje pensja wpłynęła a na koncie pusto. Kiedyś nie zrobili D przelewu jednego miesiąca i jakieś odsetki czy coś policzyli i zablokowali konto. 

W sobotę pojechaliśmy do Fashion Hous po buty, płacimy a tu odmowa, do bankomatu- brak środków... Dziś pognałam dziada do banku i (patrz wyżej) jakieś kur.. numery... Jutro odblokują konto i termę kupi ale zamontuje pewnie w środę dopiero! 

Płakać mi się chce... :-

Tak więc na wyjeździe było jak za dawnych czasów. Chodziliśmy sobie za rączkę i przytulaliśmy się młoda, zakochana para 

Szkoda tylko, że jak odebraliśmy synków to wrócił stary R. tzn. już mnie za rękę nie trzymał i tak nie przytulał:-

No i tak sobie przypomniałam aprops waszych sercowych problemów że też miałam to samo po urodzeniu Stasia. A teraz dziękuję Bogo że przetrwałam tamten okropny rok bo teraz jest naprawdę świetnie między nami

Ja z moim miałam wczoraj baaaardzo poważną rozmowę i chyba wreszcie coś zrozumiał:-) Potem było wielkie pojednanie;-)
Mam nadzieję, że będzie tak jak z Wami, że będzie już tylko lepiej:-)