reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki uśmiechnij się Kochana. ;-):tak:Teraz to tydzień krócej (jak się nie mylę) :-)
5 tygodni zleci i znów V będzie z wami. :tak:Obejrzałam foty z urlopu. Tacy uśmiechnięci, prze szczęśliwi, aż miło patrzeć... :-):tak::-) Nie obejrzysz się jak znów będzie w domku.:tak: Ten chłopczyk z Damiankiem na fotach to jakiś siostrzeniec?

Mamuśki!!! Już po serialach!!! :-D:-D:-D

reklama
ale ja nie zmuszam Kuby do chodzenia on sam staje teraz juz prawie nie siedzi tylko stoi co go posadze to on chyc i trzyma sie wszystkiego mnie stołka kanapy i stoi i sie cieszy teraz stawanie juz opanował do perfekcji
a z tymi kroczkami to było tak że zatawiłam wejscie do kuchni koszem wiklinowym ale była mała szczelna koło kosza stał stolik ten si ę wpasował między stolik a kosz trzymał sie stołu i zrobił ze 3 kroczki to co mam mu powiedziec nie stój i nie chodz :-D:-D;-)

nad butami tez juz sie zastanawiałam i tez w bartu raczej zakupię jego pierwsze buciorki
a kombinezon to raczej jeden cały a jeden kurteczka i spodnie na szelkach ale cały musi być najwygodniej mu będzie ty bardziej że w tym czasie pewnie beda się zaczynały prawdziwe kroki po śniegu:-D:-D:-D

Paula mleko 3 to chyba po 1 roku życia. Tak mi się coś zdaje. Filip je bebiko2, a 3 jest właśnie po roku. Nie wiem jak inne firmy.
Spadam spać, bo przymarzam do kompa ;-);-);-)
Dobrej nocki!Papapapa

Grzechotka gratki dla Kubusia :tak:
Viki
nie smutaj, być może w przyszłym tygodniu ktoś przyjedzie i Cię pocieszy ;-)
A ja siedzę z koleżanką i oglądamy sobie telewizję, tak skaczemy po kanałach, bo nie ma nic konkretnego (ale nie takich kanałach jak Tadzio Norek:-p);-)
My już od 3 miesięcy na mleku 3, tyle, że tu jest od 6 miesiąca ;-):-p

KASIU no nie wiem nie wiem jakie to kanały pewnie przyrodnicze:-p:-D
PAULA ale ja jestem nie kumata ja nawet nie wiem że mleko nan 3 jest od 9miesiąca dobrze że tu jestem ale jak jest to ja napewno zmienie już nie długo:tak::-D

reklama
Stefanka ja pewnie kupie Bartka, slyszalam wiele pozytywnych opinii na ich temat (hehe pomijam fakt ze wlasciciele i cala firma sa wlasnie z mojego minska maz.). W jakis miesieczniku o dzieciach czytalam tez o marce Elefanten (Deichmann). Co do ecco to nie wiem, nie czytalam o nich. Ja narazie na ten okres wrzsien listopad kupie jakies zwykle buty bo bede sluzyly tylko do ochrony przed zimnem ale do chodzenia do juz kupie firmowe. U nas w bartku to jakos elektronicznie mierza stope i dobieraja buty (tak slyszalam ale nie wiem jak to wyglada) wiec mozna liuczyc na fachowa pomoc

Grzechotka gratki dla Kubusia, tylko co ortopeda na to :szok::szok::-D:-D

Asiacur zdrowka dla Filipka

Sylwia moze zabki ida, albo po prostu maly ma jakis chwilowy kryzys

Magda u mnie tez kaloryfery cieplutkie, juz w sobote R wlaczyl doplyw gazu do pieca i w domu 21st czyli komfortowo

Dotka ja juz sie ogladalam za czyms na zime i tez mam dylemat, kombinezonu nie kupie bo dostane w spadku jakis po R corce (kolor bezowy wiec moze byc) wiec na sanki czy spacerki wozkiem bedzie. A ogladalam takie kurtki z mozliwoscia dokupienia spodni ocieplanych i troche mnie ceny szokuja (w Besta Plus ok 250 zl za komplet a w cocodrillo 200 :szok::szok: - jak dla mnie przesada bo to przeciez na jeden sezon :no::no::no:). Babka w Bescie mi powiedziala ze to co juz maja to cala oferta i juz do zimy nic ni bedzie bo potem bede wyprzedaze ale jak dla mnie to za wczesnie, narazie ciepla kurtke mam i myslalam zeby w grudniu cos kupic bo wtedy bede pewna rozmiaru. Patrzylam tez w Smyku, maja fajne kurteczki i nie wiem co robic. Narazie sie rozgladam, w razie czego kombinezonik mam a do zimy moze sie na cos zdecyduje

Joanna trzymam kciuki za dobre wyniki u u ortopedy

Paula moj pije Bebilon i 3 jest dopiero pozywej 12 m-cy :tak::tak:

A do reszty mamusiek nie wymienionych przesylam caluski :tak::tak:

A moj synek dzis mnie po prsotu rozczulil. Nie wiem co mu bylo. Jakies pol godziny temu po kapaniu i jedzeniu zaczal sie robic spacy, wiec R go odlozyl do lozeczka dal smoka, przykryl dal misia do przytulania. Ja siedzialam obok na swoim lozku z kompem a on sobie lezal. I nagle zaczal tak zalosnie szlochac i mowic przez lzy mama mama i tak ciagle. Wzielam go na rece a on dalej placze, i az sie juz trzesie z tego placzu. Polozylam sie z nim do lozka a on dalej sie tak strasznie zali. Dopiero zgasilam swiatlo i tv i sie przytulalam z nim i usnal wiec go odlozylam do lozeczka. Kurcze nie wiem co mu sie zrobilo. Nigdy tak nie robil, mial jakby zal ze lezy sam w lozczku i jakby cos m ie przypomnialo (moze ta wizyta u lekarza :szok::szok:) Zawsze zasypia sma przy tv i laptopie i lapmce wlaczonej a dzis taki zal. Az mi sie serce krajalo tak strasznie sie zalil i mama mama w kolko przez lzy powtarzal. Moj skarb kochany. Mam nadzieje ze to jednarazowy kryzys. Zobaczymy co bedzie jutro.

Matko ale sie rozpisalam, dobra nie zameczam Was moja osoba i ide spac bo rano do pracy musze wstac :crazy::crazy:

Dobranoc wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry