reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mały padł. Czas na barwy szczęścia, a później jak leci ;-);-)
Paula chodzę do szpitala bielańskiego do lekarza. Jak byliśmy na kontroli jak mały miał ok 6mcy to właśnie tak powiedziała, że jak sam zacznie stawać na nogi i robić pierwsze kroki (nawet trzymany za ręce) to obuwie na twardej podeszwie. Ale ile w tym wszystkim jest tego, co naprawdę niezbędne, to nie wiem.
Fakt jest faktem, że pielęgniarka w żłobku nakazała nam koniecznie kupić takie buty, bo Filip jest z tych "chodzących".

reklama
Gratki dla KUBUSIA:tak::-D
MADZIA fajnie kaloryfery ciepłe ale sama sobie musiałam napalić:-p:tak::-D
SYLWIA a może dajesz mu coś do jedzenia przed kolacją bo jak byłam u baba-jagi to go nafaszerowała czymś i kolacja była z głowy i obudził się o 5.00 wtedy zjadł całą dopiero flachę...
A my dzisiaj na spacerku nie byliśmy bo padało i chyba przez tą pogodę mały marudny był:tak:
DOTKA ja się już rozglądałam i właśnie nie wiem co kupić kurtkę samą czy kombinezon:dry:
PAULA mi też właśnie polecili butki BARTKA :tak:i takie kupię:tak:
A do ortopedy idziemy w środę:tak:

Ale, ze co, bo ja dzisiaj jakas niekumata jestem? Te buty, to niby kupowac, zeby dziecko w nich po domu chodzilo???? Bo ze na podworko, to jeszcze rozumiem....A za pare miesiecy i tak powiedza, zeby jak najczesciej na bosaka po domu latalo, bo tak zdrowo i ku zgrozie babc i dziadkow (bo sie na bosaka zaziebi;-));-)
A co do zimowych ubranek , to ja na pewno kombinezon kupie (to znaczy ocieplacz, czy jak to sie tam mowi;-)) Ale osobno spodnie i kurteczka. Ale wiadomo, ze mozemy sie sniegu spodziewac, wiec w czyms trzeba dziecko na sanki zabierac:tak:;-):-))
Tylko z kolei nie mam pojecia za jakim rozmiarem sie rozejrzec, na 12, czy 18 m-cy? bo tutaj takie dziadowskie oznaczenia)W sumie, to wiekszosc rzeczy mojej "kruszynce" juz teraz na 12 kupuje....

No to mykamy na spacerek...Napiszcie, czy warto "na wspolnej" dzisiaj wieczorem ogladac;-)

Brawo, dla Quby!!!!!

Joanna Marcel je zupę o 14, potem o 15 jakiś owoc i to koniec aż do kolacji o 18.30 więc raczej powinien byc głodny:sorry2:

Magda, Dota a Wy zmówiłyście się??? Obie tą samą trzcionką i w tym samym kolorze:-D:laugh2:

Dota no ciekawa jestem jaki masz pomysł:confused::confused:

Hejka Laseczki:)

Buziaczki dla naszych 9-miesięcznych Milusińskich ....
cmok, cmok, cmok:):):)

Po pierwsze Pryzybelka ... "Na Wspólnej" nudyyyyyy ... i jeszcze reklam więcej niż serialu:crazy:
Odnośnie kurteczki na zimę to podzielam Twoją opinię ... kombinezon dwuczęściowy ... bym chciała, ale co kupię to się jeszcze zobaczy;-)

Jeśli chodzi o buciki to ... pewnie każdy ortopeda by mnie za uszy powiesił jakby usłyszał, ale wczoraj kupiliśmy naszemu szkrabowi dwie pary Adidasków ... jedne pełne wiązane (rozmiar 22 więc myślę, że gdzieś za rok będą akurat), a drugie sandałki ... superowe skórzane na przyszłe lato:happy:.
W ADIDASIE MAJĄ WYPRZEDAŻ ... wszystko 25% taniej!!!!
Jutro pstryknę fotki to Wam pokażę ...
A buty Bartka to niektóre są naprawdę zarąbiste ... no i ceny też mają fajne:baffled:

Kurcze ale się zimno zrobiło, co??? Brrr....
Idę pod prysznic, a potem lampkę winka sobie do poduszki może strzelę ;-):happy:
Buziaki:)

Kombinezon ja też chyba sprawię dwuczęściowy. Spodenki na szelkach i kureczka. :-)
Chociaż zobaczę bo mam super różową kurteczkę na zimę :sorry2: po mojej chrześnicy. Jak nowa ale na sanki to kombinezon się może okazać przydatny. :-) hehe... zamiast wózka saneczki rewelacja!!! Tylko tak teraz myślę czy ten mój szogun usiedzi na sankach... przypnę ją szelkami hihihi :-D:-D:-D

Kozaczki też mam żeby nóżki były cieplutkie. Może się okazać że już niedługo będzie chodziła ta łobuzica... :sorry2:

Mam pytanie!
Wprowadzacie już mleko nr 3??? Bo ono po 9-tym miesiącu jest nie???

I tak myślę że trzeba nad tym pomyśleć :-D

Dota dawaj ten pomysł!!! :-)

Widzę że u was nie palą się zielone lampeczki :-( co robicie że was nie ma???

reklama
buziaki dla solenizantki.

ja tez jestem za butami firmy Bartek, szczegolnie dla maluszków do 5 roku życia.
Damianowi do dzis kupuje w bartku - no moze nie wszystkie buty ale zawsze np. sandały z usztywnianą pientą.. jakos jestem uczulona na tym punkcie...

poza tym u nas dziwnie bez męża..
smuty i tyle wiec juz nie zanudzam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry