reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka widzę szybciutko przeniosłaś z zamkniętego posta :-D
Kubunio po prostu może chciał się potulić z mamunią... :-);-)

Idę spać chyba bo mnie ćmi.
Dobrej nocki Grudniowe Mamunie!!! :-):-D;-)

reklama
co wy z tym ortopedą:angry:

ja dopiero przeszłam calkiem na 2 bo dopiero u alergologa bylismy i juz pozwolił zmienić 2 ma więcej jakiś tam składników a że ie wiemy co go uczula więc ostroznie nawet z takim mlekiem jest:baffled:

viki może to o mnie chodziło:-D:-D:-D

Paula taka mala pomylka poszla :-D:-D

Grzechotka a to takie zarciki bo temat na tapecie. Ortopedzi zabraniaja maluchom wstawac a one i tak robią swoje, moj dzis juz po wizycie maszerowal po lozeczku i nie dal sie przekonac ze pani doktor zakazala :-D:-D:-D. Ach te maluszki kochane

Uciekam juz naprawde, dobranoc

Hejka :-)
Ale sie naczytalam, no znow zrobilo sie gwarno na watku :tak::-)

Co do kombinezoniku, to my bedziemy mieli kurteczke. Tu w Anglii to wystarczy, zwlaszcza w mojej czesci, bo tu snieg nie pada, a i temperatura to w najzimniejsze dni ok5 stopni C.:tak::-)
Buty, no to jak Sylwia pisala, dobre sa w Clerks, Bartka tu nie mamy, a tez slyszalam, ze Bartek wlasnie bardzo dobry...:tak:
No a mleko, to jak Kasia pisala, uzywamy juz nr 3 , bo tu jest od 6 miesiaca.

Uciekam mamusie słodkich snów do jutra baj baj:tak:
DOBRANOC

Załączniki

• 5oxemf[1].gif
    5oxemf[1].gif
    91,3 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Znowu brak mi czasu na pisanie, bo w moim dziecku odzywa się artysta;-):-p Wygląda to mniej więcej tak, że przez cały dzień "śpiewa" i drze się wniebogłosy... Cholera zgłoszę go chyba do tego programu "Mam talent" ;-) U nas jest już 00:32, a Oliś w najlepsze nawija:crazy: Znowu mu się poprzestawiało. Tydzień prawie był spokoju i teraz od nowa robi swoje :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry