reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki no w końcu!!! Super i ciesze sie Twoim szczęściem..:tak:
A nie mówiłam że sie komuś upojny weekend zbliża;-) -to sie bedzie działo...;-) viki tylko nie zamęcz męża:-D (bez urazy oczywiście bo ja żartuje)

reklama
viki to poprostu fatastyczna wiadomość. To teraz pewnie już szykujesz się na przyjazd;-)

A co do spaceru to ja dziś byłam dwa razy i też daleko nie zaszłam. Nawet w cieniu nie ma cienia:tak:

belka niesamowite!! ja tez mam skan 01/08 dokladnie o 3.30. !!! super zbieg okolicznosci.
a co do badania to juz po tygodniu chyba nie ma sie czym martwic.
o rany ale mi sie nie chce pracowac...oby do piatku.
jedyna pociecha ze u mnie nie ma upalu ale za to jutro ma padac...

pozdrawiam caly gang grudniowek

mój dwuletni synek już się goli. Każe sobie na brod nakładać tatusiową piankę, bierze golarkę ( oczywiście bez ostrzy) i się goli. A potem przychodzi do mnie i każe mi sprawdzić czy się dobrze ogolił i czy pachnie:-) Mówię Wam komiczny widok.

a no jest najlepszy. Dla mnie oczywiście;-) Tylko że jak sobie pomyślę że za kilka miesięcy będę mieć takie dwa to aż się boję. Dziś się "pobili". Staś mnie uderzył w brzuch a dzidzia odpowiedziała mu tym samym. Co prawda on tego jeszcze nie poczuł ale napewno się już nie długo zdziwi jak poczuje:tak:

reklama
Viki...to teraz sobie odbijesz za wszystkie czasy...
Weroniczka...Stas jest super...niech nie zadziera bo jak malenstwo wyjdzie to mu pokarze kto ku rzadzi:-)

ja bylam tylko po chleb z mala na rekach bomi sie wozka brac nie chcialo i powiedzialam ze w taki upal nigdy wiecej a sklep 3 min ode mnie...po prostu jak wrocilam to padlam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry