reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Doticzka, napewno dacie radę ;-)
Viki to może jak przyjedziesz do Wawy to zrobię transparent na Twoją cześć :-)

Uciekam zaraz spać, ten upał i pokój na poddaszu (czuję się jak w saunie) mnie dobijają ;) Jeszcze ten net szwankuje :(
Dobrej nocki Wam wszystkim życzę i słodkich snów :-)

reklama
Doticzka, napewno dacie radę ;-)
Viki to może jak przyjedziesz do Wawy to zrobię transparent na Twoją cześć :-)

Uciekam zaraz spać, ten upał i pokój na poddaszu (czuję się jak w saunie) mnie dobijają ;) Jeszcze ten net szwankuje :(
Dobrej nocki Wam wszystkim życzę i słodkich snów :-)
kacha no nie trzeba:)))))), a tak na marginesie to jak jedzie sie teraz przez Janki , bo ostatnio jechałam około 8.30 rano i jechałam ponad godzine przez same janki...masakra, a teraz musze byc na 13 na okęciu i zastanawiam sie o ktorej wyjechac z łodzi....pewnie i tak wczesniej wyjade bo nie lubie byc na ostatnią chwile...ale te janki mnie przerazają.....

Ocho grudniówki jeszcze śpią...

Dziewczyny normalnie szok, patrze na termometr za oknem (teraz jest w słońcu) i wiecie ile jest??? Jest godzina 8 rano a w słońcu u mnie jest 45 stopni:szok: Normalnie masakra.
A ja mam jechac do urzędu, podbić zasraną legitymacje ubezpieczeniową bo mnie do lekarza jutro nie przyjmą!!! Kto wymyślił podbijanie legitymacji co miesiąc:wściekła/y:
Niewiem jak ja tam sie dotłuke autobusem:sick:

Aneczka a jak tam po wczorajszej wizycie....:confused::confused:
Bo miałaś sie pochwalić... i nic nie mówisz... mam nadzieje, że wszystko oki:tak:

Czesc Dziewczny :)
Nie wiem czy Wam zazdroscic tej pogody czy wspolczuc :szok:
U mnie jak narazie 17 stopni, moze potem bedzie cieplej jesli nie bedzie padac :-p Juz mam dosc tego deszczu i malej temperatury. Nie ma jak prawdziwe wakacje :)
Dzis wybieram sie na zakupy :tak: chce kupic stroj kapielowy bo w weekend wybieramy sie do aqua parku :-) bardzo sie ciesze i moj maz ze chce wlozyc stroj dwuczesciowy (uwaza ze fajnie wygladam z wystawionym brzuszkiem).

Viki a jak Twoj synek zareagowal i reaguje na mlodsze rodzenstwo? Bo Ty masz najstarsze dziecko ze wszystkich grudniowek a my z mezem tez chcemy odczekac od pierwszego kilka lat.

Stefanka no rzeczywiscie zbieg okolicznosci :-) ja mam usg jakos kolo 14:00. Dla mnie polozna mowila ze co do tych wynikow to nawet do 2 tygodni ale to u mnie dzis wiec juz po strachu :tak:

Milego dnia Dziewczyny i sie nie przegrzejcie ;-)
Ataata jak juz musisz isc do tego urzedu to uwazaj na siebie,ja wiem ze te upaly so grozne.

czesc Wam!!!
Wczoraj to szlo oszalec z tego ciepla ale u nas jak narazie dzis 22 stopni wiec nie jest tak cieplo ale co bedzie pozniej:eek:az strach sie bac.
Dzis mam wizyte u mojego lekarza na 17:15 az nie moge sie doczekac zeby zobaczyc moje malenstwo;-)Wprawdzie czuje sie jak hnarazie dobrze i oby tak dalej bylo:tak:.Wczoraj mialam ochote na kanapke z pomidorkem i cebulom i wiecie co? mialam takie wdecia,ze myslalam ze mi brzuch rozsadzi ale dzis juz to minelo na cale szczescie:tak:.Dam Wam pozniej znac co mi powiedzial.
Ja za tydzien jade do Polski do mopich rodzicow i tesciow na pare dni wiec znow odpoczne a czeka mnie prawie 1200Km ale mam nadzieje,ze dam rade i dojade i wruce szczesliwa;-).Tylko tyle,ze jade z ciocia bo moj maz nie ma urlopu i bede tydzien bez niego:-(ciekawe jak to przezyje bo wiem jak w zeszlym roku jechala sama na urlop to tesknilam ja niewiem a On wydzwanial mi codziennie po 5/6 razy a juz teraz mi mowi,ze niewiem jak to wytrzyma bezemnie ciagle mowi,ze mam uwazac na siebie i nie denerwowac sie (bo wie jak wyglada moj urlop w Polsce,na ciaglym stresie)ale miejmy nadzieje,ze teraz bedzie inaczej:tak:
Pozdrwiam was i zycze milego dnia:-)

Boshe dziewczyny wróciłam...
Porażka, ledwo sie dotoczyłam do domu, a jak weszłam to pierwsze co położyłam sie na ziemi, bo najzimniej...
Tak praży że nawet w klapkach sobie nogi odparzyłam:wściekła/y::szok:

Ide sie zaraz wykąpać jak ochłone, potem coś zjem, pewnie sie położe na chwile i pędze na USG:-)
Jak tylko wróce to zdam relacje, a jak mi lekarka wyda do rąk własnych zdjęcia i opis to oczywiście wkleje foteczki mojego maluszka..
Trzymajcie kciuki żeby z maleństwem było wszystko oki, no i trzymajcie kciuki zato żeby to była dziewczynka!!

witam się i ja i trzymam kciuki ataata- czekamy na relacje:tak:

a ja znow nie odsłaniam rolet....az boję sie wyjrzeć na balkon, masakra z tym upałem, a najgorsze jest to ze musze udac sie na jakies zakupy....echh nie wiem czy dam dzis rade, w najgorszym wypadku na obiad będą racuchy z jabłkami - na szczescie moj syn nie jiest mięsozerny wiec uwielbia takie dania...natomiast mój mąz to najchetniej miesko zjada....no i sie zacznie jak wróci - dobrze ze wtedy on tez bierze sie za gotowanie:tak:

reklama
belka, tak na serio to damian juz od roku mowił o rodzenstwie i bardzo chciał je w koncu miec, nie było tygodnia w ktorym nie byłoby rozmowy na ten temat....i ciągle wymyslał imiona dla braciszka czy siostry:tak:

teraz jest oczywiście bardzo szczesliwy i tak jak nie lubi zimy teraz juz nie moze sie jej doczekać:-)a no i we wtorek za tydzien zabieramy go ze sobą na usg bo tez juz męczy ze chce zobaczyc dzidzie...

ogolnie jest fajnie, on juz jest dość rozsądnym dzieckiem i potrafi sam sobą sie zając,czy pobawic sie, czy ubrac, czy sam zjeść itp tak ze mysle ze nie bede miała problemow po przyjsciu malucha na swiat bo inne dziewczyny mają jeszcze malutkie dzieci ktorym tez trzeba poswiecic jeszcze duzo uwagi.u mnie jest tylko to ze damian od wrzesnia zacznie szkołę i mam nadzieje ze pod tym kontem bedzie wsio oki i ze nie bedzie problemów.

ale 7 lat roznicy to bardzo duzo...wiem bo sama mam 9 lat starszego brata i w pewnym czasie ten kontakt był różny...za to teraz jest idealny:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry