reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kto to wymyślił takie upały!!! Znowu będę miała problem z powrotem do domu, wczoraj przez te upaly pociągi kursowały z kilkudziesięcio minutowym opóźnieniem, bo niestety nasze wspaniałe polskie tory nie wytrzymywały temperatury i zwiększały swoją objetość...

reklama
Witajcie!!!:-)
No dziewczyny cieszę się, że z dzidziusiami wszystko dobrze:tak::tak::tak:

A ja dziś cały dzień czuje moje maleństwo, są chwile, że dosyć mocno:-)

Te upały......nic mi sie nie chce.....oby do jesieni;-)

papa

Czesc Dziewczynki! Dawno mnie nie bylo i z trudem ale i przyjemnoscia nadrabiam zaleglosci:) Widze, ze duzo dobrych wiadomosci:)
Viki, swietnie, ze juz wkrotce rodzinka bedzie w komplecie, czeka Was gorace powitanie:D
Ataata dzidzia Ci psikusy robi:) Tak mamusie w niepewnosci trzymac(?):) Ale i tak najwazniejsze,ze zdrowo sie rozwija prawda?:)
Oj wspolczuje Wam tej goraczki, bo u mnie narazie cieplo i slonecznie ale nie upalnie, ale tez czasem bywa nie do zniesienia i bez klimatyzacji w domu nie szlo
by wytrzymac...
A co do roznicy wieku miedzy dziecmi, to tez chcielibysmy miec przynajmniej dwojeczke (drugie gdzies ze 2 lata po pierwszym:)), ale plany planami,a zycie zyciem i roznie to moze byc:) W kazdym razie podziwiam swoja mame,bo wychowala 3 takich szkrabow niemal jedno po drugim (4 lata strarszy brat, ja i rok mlodsza siostra) i fakt,ze z mala pomoca babc, ale tylko dlatego, ze pracowala wiec nie ma sie co dziwic:)

z nowinek meteo to u nas dzis byla taka burza i ulewy przez caly dzien ze na przerwie w pracy polecielismy do domu zamykac okna :-)
ogolnie temperatura jak u belki. zimy tu nie ma i lata tez nie:no:
Pryzybela milo cie widziec
kurcze a moj dzidzius dalej mnie nic nie kopie. buuu
Ataata ale rewelacja. dobre wiesci!!!!

O Stefanka, Ciebie tez milo coraz czesciej na bb widziec:) Dziewczyny w Polsce nam chyba dogorywaja w tych upalach, co mnie nie dziwi...Cos czuje, ze za likla dni i u mnie nie bedzie czym oddychac, bo poki co jest ladnie ale nie meczaco (przy czym jak u Ciebie nie ma zimy ani lata, tak u mnie w zasadzie nie ma wiosny i jesieni, tylko upalne lata i mrozne zimy;))
I nie martw sie jeszcze o dzidziusia ja jestem od Ciebie tydzien starsza (ciazowo) i tylko czasem mi sie zdaje, ze cos tam w brzuszku czuje, o ile to sie nie odzywaja moje kiszki, ale do kopania, to jeszcze mojemu bobasowi daaaaleeeko:-)
Ech pora uciekac cos na obiadek zmajstrowac, ale jeszcze bede zagladac do naszego kacika:-)

No wlasnie dota Z, z ta roznica czasu czasem smieszne sytuacje sie zdarzaja, bo nie zawsze o tym pammietam i jak rozmawialam dzisiaj z siostra na skypie, to sie zdziwilam ze oni o 8 rano pizze pieka(a ja dopiero wstalam) A tymczasem oni sobie o 14 obiadek szykowali, zeby potem nad jeziorko pojechac:-)
A z naszymi Maluszkami, to wlasnie tez zauwazylam, ze tylko jeden dzionek roznicy. A zwrocilam na to uwage bo kazdego dnia sie nasze suwaczki czasowo zrownuja, bo w Polsce jest juz nowy dzien(po 12 w nocy), a u mnie jeszcze poprzedni:-D
Tylko, ze u mnie w brzuszku chyba jakis leniuszek siedzi, bo jeszcze tak nie bryka (ale to norma, po tatusiu z pewnoscia:-D )
I zobacz jakimi wielkimi krokami wszystkie po kolei dobijamy do polmetka:-)
Dziewczyny,trzeba by jakas imprezke niedlugo zrobic!:tak::)

reklama
Witam wszystkich w ten kolejny upiornie gorący i duszny dzień.

Wiecie mam na balkonie w doniczce posadzone pomidory i podlewam je co godzinę, dwie i za każdym razem mają zupełnie suchą ziemię. I nie wiem czy mi nie padną. A wiecie że od poniedziałku znów ma być po 15 stopni i deszczowo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry