reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

u nas slonce swieci, ale dzis odczowam ze troche chlodniej, najwazniejesz ze choc troche wiaterku jest to cos tam przedmucha

Weroniczka...ja mam blender brauna,moc 6000,rozdrabniacz, 2 pojemniki do tego, trzepczka i cos tam jeszcze, oraz prozniowy pojemnik-taki zestaw dostalismy i powiem ze jestem BARDZO ZADOWOLONA, wszystko rodrobnij i zrobi jak trzeba-POLCAM
Ewa...domyslam sie ze sama jestes w domu i musisz troche cos porobic, ale chodzi o to zebyc np. nie sprzatala zbyt czesto lu nie nosila ciezkich rzeczy...to zawsze moze zrobic ktos jak bedzie u ciebie-pewnie maz..a co do kontaktu z innymi, mi tez brakuje, siedze z mala caly dzien az maz wroci i powiem ze czasem mi juz odwala

Ja sie tam wylamywac nie bede;-) tez mam blender brauna ale taki najprostszy z jednym pojemnikiem do rozdrabniania i powiem ,ze jest rewelacyjny:tak:
A teraz zmykam barszczyk gotowac dla mojego smyka i babci;-)

Asmodis staram się oszczędzać ;-) nic nie dźwigam, to fakt. Muszę nauczyć się lenić ;-)

Właśnie się dowiedziałam, że mój mąż jedzie na materiał do Katowic... wraca w piątek ;-(

asmodis szkoda że mieszkasz tak daleko bo byśmy się mogły poodwiedzać i mogłoby nam wspólnie poodwalać;-) Bo ja też tak mam ale tak szczerze to mnie to nawet pasuje, tylko czasem chciałabym się od tego uwolnić, ale po godzinie, dwóch mi mija:tak:
A co do tego blendera to pytanie do was to był strzał w dziesiątkę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witajcie!!!:-)

Po Waszych pogaduchach przynajmniej się dowiedziałam jaki blender w przyszłości kupić:tak:

Wczoraj jak sie położyłam spać to jak zwykle czułam maleństwo a tu nagle kopniak jeden, drugi....Leżeliśmy z mężem i przeżywaliśmy każdy następny kopniak, nie mogłam przez to wszystko zasnąć....Dzis po przebudzeniu znowu kopniaki....:-D
Nawet nie wiem jak to opisać, są takie mocne, takie niesamowite:-)
Pomyślicie sobie stara baba i przeżywa....przeżywam to jak cholera.
Teraz tylko o tym myślę:-)

papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry