reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc Kobietki :)
U mnie jak narazie ladna pogoda, moze nie za cieplo ale sloneczko swieci :tak:
Aneczka i Ataata dobrze ze z Waszymi bobasami dobrze. Swietne fotki Ataata:tak:

A jak pogoda dzis u Was?

reklama
witajcie dziewczynki ;-)
u mnie upał jakby mniejszy niż wczoraj. pozamykałam okna i żaluzje i "się wiatrakuje"
jak na razie 27 stopni

asmodis, AneczkaK dziękuje za miłe słowa ;)
macie rację dzidziuś najważniejszy

staram się wykorzystywać wszystkich, ale niestety przez większość dnia jestem w domu sama ;( i powiem Wam, że spragniona jestem kontaktu z drugim człowiekiem ;-)

Ataata fajnie, że po raz kolejny widziałaś swe maleństwo. Też słyszałam bicie serduszka naszej dzidzi i zgadzam się z Tobą, że to niesamowita sprawa ;-)

miłego dzionka!

To witam się i ja:-p

Pogoda katastrofa, czyli tak jak wczoraj, lampa i żarówa, choć nie powiem, bo sie właśnie wiaterek ruszył i można zrobić przeciąg w domu... a no i widze, że niebao już nie takie czyste, więc może dziś bedzie troche przyjemniej:-)

Ja właśnie wróciłam od lekarza...
Napisze na odpowiednim wątku, ale wszystko oki:tak:

No to miłego i chłodnego dzionka życzę

Mam pytanie do Was dziewczyny. Czy któraś z Was nie miała przypadkiem do czynienia z blenderami BRAUN? Chcemy z mężem kupić taki ale nie wiem czy są faktycznie dobre. Może Wy mi coś doradzicie?

Weroniczka wiem że moja siostra ma jakiś (mnie sie wydaje że właśnie Brauna) i jest zadowolona, ale nic nie mówie bo nie jestem pewna czy to faktycznie Braun...

A ja ide sie położyć bo mnie łeb napierdyka... ała, coraz bardziej..:sick:
No to pa
do później

reklama
Ewa byłam wczoraj na pokazie takiego blendera tylko że zeptera no i jestem nim zachwycona. Tylko że cena jest astronomiczna bo 1200 zł. A ja tyle nie mam. Ale podobne działanie wg. opisu mają te najnowsze blendery braun no i mąż się zgodził na kupno. Tylko że nie wiem co to tak naprawdę warte. No ale pewnie kupię i najwyżej będę żałować.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry