reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata dzieki wielkie za podpowiedz ale u nas niestety po miesko do miasta trzeba sie wybrac ,chyba ,ze mam cos zamrozonego to wtedy jak zaplanuje to odmrazam wczesniej i robie;-) takie uroki mieszkania pod lasem:-DNiby 15 minut do centrum autobusem ale tutaj 3 osiedlowe sklepiki na krzyz i nieiwle w nich mozna dostac.:rofl2::happy2:

reklama
Aneczka to trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę, tak zauwazyłam, że w tym tygodniu dużo z nas ma wizyty...Jutro Ataata, w czwartek Weroniczka i ja...no może ktoś jeszcze? Może dowiemy się jaka jest płeć naszych maluszków:-)

Hej wszystkim;-)

Co u Was? Jak się czujecie w ten upalny dzień? Bo tutaj w Kraku jest poprostu tragedia ja się rozpływam powoli.....Ja chce powietrzea, wiatru co kolwiek czym da się oddychać;-):-):-) Jutro jade do domuku niestety musze bo kasa nima wiec jade do mamy i wizyte połówkową bede musiała u innego lekarza zrobić..:-( Będe musiała jakiegoś poszukam, ale nie u mnie w mieście bo u mnie są do bani wiec pojade do jakiegoś wiekszego typu Szczecin. Wracam dopiero 30 sierpnia:zawstydzona/y::-( Tam nie mam neta wiec nie bedzie mnie na BB:-(:-(:-(:wściekła/y: i bede strasznie tęsknić za Wami....:-( zajrzujcie za 3 min na watek zamknięty cos tam napisze teraz....

O właśnie Aneczka tez trzyma kciuki za wizyte, zapomniałam o tym napisać:zawstydzona/y:
No i jak wrócisz to koniecznie zdaj relacje!! I co tam między nóżkami zobaczysz to też sie pochwal.

Hej dota ja mam jutro USG a w środe wizyte u gina, no ale jutro bede wiedziec więcej niż pojutrze:-D

Doticzka a napisz mi jeszcze nad jakim szpitalem w Kraku myslisz jeśli chodzi o poród..?
Już pędzena zamkniety.

Ataata jeśli chodzi o poród to najbardziej biore pod uwage Spes- Prywatna klinkie co ma podpisana umowe z NFZ w drugiej kolejności Ujastek a w trzeciej Redigiera.... ale najbardziej chce w tym pierwszym bo ja się boje takich ogromnych szpitali takich molochów i zawsze unikam ich jak ognia dlatego bede chciała wybrac taką opcjie która jast najbardziej "domowa i kameralna" ;-)

AneczkaK ok nie ma sprawy , bede się odzywać co jakiś czas a przynajmniej się postaram;-) Mój nr kom ma chyba Ataata jak coś a ja jej.....;-):tak:

Ohoho byłam w SPES kiedyś prywatnie. Dokładnie u Andrzea Bałasza.
Hmm z tego co wiem to tam Panowie doktorzy bez problemu robią nieładne rzeczy... (mam na myśli usuwanie ciąż) Ale to chyba w każdej prywatnej klinice niestety robią takie żeczy za kaske:sick:
Był tam też mój facet, zamiast mnie bo ja sie zaparłam, ze juz tam nie pójde i wyobraź sobie że bez problemu mężczyżnie wypisali recepte na POSTINOR!!! (oczywiście zapłacił kaske za 2-minutyową wizyte)
Normalnie porażka, jak dla mnie to coś tam niegra w tym SPES...
No ale to moja opinia...

To mnie bardzo zmartwiłaś Ataata :-(:-( Ja nie znam nikogo kto tam wogóle była ale na necie dobre opinie czytałam... ale i tak nie wiem co teraz robić... to może Ujastek jak coś...zobaczymy jeszcze jest troche czasu, pojde kiedyś do każdego szpitala w odwiedziny i zobacze...co i jak.......:tak:

Czy na naszym forum jest ktoś kto mieszka w Norwegii?? Najlepiej w Oslo?
Chciałabym się z takimi osobami skontaktować, ponieważ w kwietniu 2008 wyjeżdzam ze swoim świeżo upieczonym mężem (ślub ustalony na 29 marca 2008) do Norwegii na stałe prawdopodobnie i chciałabym się dowiedzieć kilka rzeczy i wogóle porozmawiać...:).

Agatko, szpieg z Ciebie doskonały ;-)
Co do pracy to nie mam w sumie co narzekać, ale ostatnio trochę się rozleniwiłam ;) Za to w domu zachowuje się jak przykładna Matka Polka i wczoraj cały dzień spędziłam w kuchni robiąc przetwory na zimę i marynaty;-) Rano za to byłam na grzybach, jest ich totalony wysyp :-) Szkoda tylko, że 3/4 robaczywe;-)
Teraz rzadziej będę w pracy wchodzić na BB, niestety tworzymy nowy katalog i mam jakieś 50 000 produktów do wpisania... Blee koszmar!!! Chociaż z drugiej strony od września dostane podwyżkę, takze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)

Kochane trzymam za Was kciuki, zdajcie wszystkie dokładne relacje z wizyt ;-)
Ja dopiero niestety 6 sierpnia idę, chciałam sobie jeszcze zrobić usg 4D wcześniej, ale niestety finanse na to nie pozwalają ;) A najchętniej to wogóle kupiłabym sobie aparat do usg :-)

reklama
Agatko, szpieg z Ciebie doskonały ;-)
Kasiu Hehe wiem wiem;-), ale to nie z wscibskości żebyś nie pomyśłała... poprostu weszłam wiesz gdzie no i sie domyśliłam po bardzo sympatycznych wpisach:tak:
Super i ciesze sie że tak Ci sie ułozyło dobrze

Doticzko ja nic nie doradzam i nic nie odradzam. Poprostu wiem napewno że do tego doktorka po skrobanke to niema problemu:angry::-(
A co do szpitali to tez sie wybiore do każdego, ale to jeszcze nie teraz... tyle że rydygiera mam 5-10min na nogach więc wiesz jak jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry