reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witajcie!!!
Kacha to na zwolnienienie idź;-)(oczywiście żartuję, to już raczej indywidualna sprawa) ja siedze na zwolnienieniu lekarskim juz od 10 kwietnia, no i wymyślam sobie różne rzeczy w domu, żeby nie zwariować, bo najgorsze to chyba nic nie robić:tak:Ostatnio wpadłam na pomysł, że zajmę się haftem krzyżykowym....:-)

dota świetny pomysł. Ja zawsze marzyłam o takim haftowaniu ale jakoś trudno mi się zabrać. Choć przyznam że swoją suknię ślubna haftowałam.
A co do zwolnienia to ja przy Stasiu też siedziałam w domu i szyłam dal niego ubranka na zmianę z malowaniem pokoiku w różne miśki lalki i pociągi:tak::tak:

Helloł.:-)

O matko co za pogoda:sick: W Krakowie dziś ma być 35 a jutro 37 stopni:szok:
Normalnie masakra, zero wiatru i tylko praży...

Weroniczka no tak, sezon... A na Kryspinowie to zawsze masa ludzi...
My jezdzimy na Przylasek Rusiecki bo tam można sie rozłożyć samotnie na jakiejś malutkiej plażyczce, no pod warunkiem, że jest sie tam wczas rano... Bo moi rodzice byli tam wczoraj ale po 11 i takie tabuny ludzi, że taksamo nie było gdzie sie rozbić, auto na aucie. No ale oni se poszli gdzieś w "krzoki":-D bo tam takie miejsca zawsze wolne.

Dota witaj;-)

Kacha bidulko w pracy musisz siedziec, ale na szczęście masz spoczko prace i możesz chociaż na BB posiedziać z nami.
A ja chyba wiem jak wygląda Pan Tomek....:tak:;-)
Bo ja taki mały szpieg z krainy deszczowców:-D

A dziekuje, od wczoraj wieczorem czuje sie dobrz... Choróbsko sobie poszło, boshe na szczęście i krzyżyk mu na droge:-D Teraz troche kaszle i mam chrypke ale to to już naprawde jest "przyjemne" w porównaniu z tymi dwoma poprzednimi dniami:sick:
A katar to ja mam całoroczny bo jestem alergikiem... Cały czas jestem na kroplach do nosa, bez których nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac.. Także do katarku, a raczej do zawsze zatkanej jednej dziurki nosa, to ja jestem przyzwyczajona;-)

witam:-)

ciesze sie dziewczyny ze juz przeziębienie was opuszcza:tak:
u mnie tez ponad 30 stopni i chyba zaczynam tesknic za tymi deszczowymi dniami, bo wtedy czułam sie o niebo lepiej...

reklama
Czesc Kobietki :)
Doticzka spoznione gratulacje zdanych egzaminow:-) Dzidzia napewno jest z Ciebie dumna!

Stefanka ja tez mialam to badanie krwi i jutro juz bedzie 2 tygodnie jak nie dzwonia :tak: i oby nie zadzwonili. Teraz 1/08 mam usg juz drugie ale chyba wszystko jest ok bo jak bylam w polsce to robilam usg prywatnie i wydawaloby sie wszystko byc w normie :tak:

Ktos tu cos wspominal o tesciach? O zwiazkach synowa tesciowa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry