reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczko to super ze dobrze sie czujesz :tak::tak::tak::tak: a z wynikami napewno wszystko wporzadku:tak::tak::tak:
Sylwia ja sie nie wcisnełam tylko zaproszenie dostałam :-p:-p:-p:-p:-pi nigdy bys nie zgadła od kogo:szok::szok::szok::szok:
Grzechotka biedny ten Kubulek oby mu przeszło
a moja maruda dzis jak sie obudziła o 00,45 to tak z nami spała bo płakała do 3 ,30 zebole ida i malenstwo sie meczy :-(:-(:-(:-(:-( a miały tylko pierwsze tak trudno wyjsc a pózniej juz lepiej a ty z zeba na zab coraz gorzej :angry::angry::angry::angry:
ide popracowac

Sylwia ale zanim dostanę to przynajmniej się jeszcze kilka dni połudzę ;-):-p
Kopnijcie mnie w d... bo muszę iść do sklepu, a strasznie mi się nie chce;-) Za porządki się wezmę jak T. wróci z pracy, niech się pozajmuje chwilę Młodym ;-)

Moje nadzieje były płonne - znów gorączka. Chyba wezwiemy naszego prywatnego pediatrę. Ja pitolę, a mnie łeb mało co nie pęknie.
Młodemu tylko co dam czopek, to od razu go wydala. Ech...
Chciałam mu poczytać bajeczki (uwielbia "Katar" Brzechwy) no i dorwał się do książki i pozbawił ją kartki. A taka fajna była.
Muszę się zabrać za sprawdzanie wypracowań, a tak mi się nie chce, bo wiem, czego mogę się spodziewać. :wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry