reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No wiesz Asiu, bo do brojenia to zawsze są siły ;-):-)
Ufff połowa sukcesu za mną, byłam w sklepie, odkurzyłam cały dół i schody do połowy, jeszcze tylko dokończyć schody, odkurzyć górę i przetrzeć podłogi w kuchni i łazience i mam wolne :-p

A ja też jeszcze 1,5 godziny pracy i do domciu:-):-D:-):-D.
Wiecie co? Łukasz wczoraj dał mi takiego ząbiastego buziaka, że ząbki trzy (tyle ma na górze) odcisnęły się mi na policzku:szok::szok:. A bolało ałłłlaaaaa:szok::szok:

dzien dobry :-)

z tym spaniem... Nelka zasypia sama w lózeczku, sa noce ze spi sama do rana ale oczywiscie z trzema pobudkami na jedzenie i kilkoma bo smoczek wypadnie albo koldra jej przeszkadza itp :dry: a sa i takie, że spimy razem od połnocy do rana :blink: czyli do 7 - 7.30 ;-) a P. w drugium pokoju :rofl2: tłucze sie za bardzo i mi Nelke budzi wiec wstepu do nas nie ma :laugh2:

diana- u mnie jest tak samo M. śpi w drugim pokoju. A już myślałam, że tylko u nas tak jest. M sie przeniósł do drugiego pokoju, bo się niewysypiał z nami:no:. Jak brałam Łukasz do łóżka na karmienie (karmię na leżąco) to bał się ze się odwróci i nas przygniecie. I spał tak czujnie że ledwo wstawał do pracy. Mamy za wąski łóżko na trzy osoby.

kal.aga a moj ma 200 cm wzrostu więc każde łozko dla niego za małe :-D
sama go wywaliłam bo budzilam sie bardziej niewyspana niz jak sie kładłam spać :-p poza tym jak wracał z drugiej zmiany to nas budził, jak szedł na pierwsza to też mala o 5 budził tym cholernym budzikiem :crazy: a tak to śpimy od 21 do 7 i juz ;-)

diana- mój dwóch metrów nie ma tylko 1.87 ale brzuch ma pokaźny:szok:. Dochował się jak rzucił palenie:szok:(bardzo się cieszę że rzucił). Brzuszek rósł mu razem z moim:laugh2:. Ja straciłam a on nie:-p. Chociaż po tej chorobie pewnie schudnie. Już stracił 5 kg.
Najważniejsze, żeby wszyscy byli zadowoleni:tak:

kal.aga mój podaczas ciąży tył ze mną solidarnie, odkąd do pracy biega na nogach to zrzucił :-D a teraz zaczyna świrować z jakimś basenem, juz ja mu dam, w domu go nei ma prawie w ogole to mu sie jeszcze zachciewa wychodzić :angry: wsytarczy ze za 3 tyg rusza liga halowa w pilke nożna to niedziele bedzie spedzał wsrod spoconych nastolatków :rofl2:

kupiłam Nelce kombinezon na zime w biedornce na 18 m-cy i jest na styk :tak: ale 29 zl zaplaciłam wiec jakos bedzie musiała przetrwac zimę :-D
a jeszcze kupiłam farbe do wlosów jasny złoty brąz i wieczorem zamierzam dokonac dziela zniszczenia :rofl2: chciałam zrobic blond ale fryzjerka mi powiedziala, że zostane bez włosów :crazy: bo mam cieknie i strasznie wypadaja a tu rozjasniacz i takie tam :-(

reklama
WITAM!!!
Jeszcze dwa dni i wolne:tak::-D
Pogoda super cieplutko i słoneczko świeci maluch wstanie to szybciutko na mały spacerek i na zakupy bo K już w sobotę wyjeżdza:tak:
Dobra dziewczynki zajrzę póżniej:tak:
MIŁEGO POPOŁUDNIA!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry