reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki swietny ten smieszek a jaki tancerz, cudny.

Moj tez sie tak smieje jak go cos rozbawi, np jak mamusia kicha albo jak udaje ze kicha :-D:-D:-D

Asia to kawal chlopa juz, niektorzy widac pozniej dojrzewaja, ach te chlopy

Moje dwa juz spia :tak::tak:

reklama
kacha a jak tam twoje testowanie?
wszyscy się niecvierpliwią...
Ze smokiem w kieszeni, z lalą na smyczy biega po raju bobas zdyszany. Dobrze mu tutaj, jednak dni liczy, kiedy przylecą z Ziemi bociany...
Niby spokojny, niby wesoły, uczy się w Rajskiej szkole grzeczności ale codziennie pyta anioły:

Czy przysłał dla mnie Bóg wiadomości...?
Z nogi na nogę drepce przy bramie, w tą i z powrotem po Niebie chodzi, marzy o mamie, marzy o tacie i o tym, że się wreszcie urodzi!!!
:-):-D:tak:;-)

No hejka wieczorowa pora :-)
A tu dzis o facetach..? he he :-D:-) U mnie jest ok, glownie moze dlatego, ze my z Olivierem czesto gesto jezdzimy do Polandii i takie krotkie rozlaki chyba dobrze robia. Bo P potem taki steskniony i dobry....:-p:-p
Viki- swietny wierszyk :tak::-):-)

Viki Pablo śmieszek rewelacja :-D:-D:-D A co do testowania to chyba z przekory nie testuję.. Wstrzymam się jeszcze kilka dni, chociaż nie powiem, kusi jak cholera:tak:Jak narazie @ niet i brzuch tak jakby mniej boli...

hej:-)
asia- a z ciebie ranny ptaszek. No i jak persen pomógł? Ja też dziś od 5.30 na nogach:szok:, nie jesteś sama.
A ja sie niedawno pogodziłam z mężem i wczoraj już mnie wkurzył. Zaczął drzwiami trzaskać jak usypiałam Łukasza a jak mu zwróciłam uwagę żeby tak nie robił to powiedział że jestem podła. Płakać mi się zachciało i już nic nie rozumiem.Tak go pielęgnowałam herbatki z miodkiem robiłam do łóżka podawałam a on co.:-(:-(:wściekła/y: Niby taki chory a wkurzać ma siłę:wściekła/y:. No i zgoda długo nie trwała.:no:
viki- fajny wierszyk:tak:
kasia- cierpliwa jesteś:shocked2:
magda- zdrówka:tak:
No i przyszedł jakiś gość po zaświadczenie i zapomniałam co miałam więcej napisać.:dry:

HEJ!!!
Maluch dość że poszedł spać póżno to już od 6.00 nieśpi teraz bawi się z tatusiem:tak:
Ale już zimno na dworze brrr
STEFANKA:-D:-D
VIKI dobry ten wierszyk:tak::-)
KSAIA ja to pewnie długo bym nie wytrzymała z tym testem:-p:-Dtrzymam kciuki może się udało w końcu:tak:;-)
MIŁEGO DNIA!!!!

reklama
:-):-):-) Dzień dobry!!! :-):-):-)

Viki Pawełek jest cudny i Ty dobrze o tym wiesz... :tak::-D:-D a jak tańcuje hihi zupełnie jak moja Julka!!! :-D:-D:-D normalnie cukierek tylko go chrupać... :-D:-D:-D

Wszystkim życzę spokoju i zgody z chłopami. Mnie wkurza że D nie chce małej przewijać "bo mu ucieka" (a mi to nie???) i niby nie wie jak ją kąpać... :dry: ściemniacz... najchętniej pokasowałabym mu gierki na kompie żeby tyle nie siedział a tak to nie jest źle... Kiedyś był koszmar. Czułam się jak samotna matka ale z czasem zmiana jak bym innego chłopa miała. Dużo czasu spędza w domu, jak wychodzi mówi kiedy wróci i jest na czas a czasem nawet przed obiecaną porą. Wytłumaczył mi to w ten sposób że musiał się otrząsnąć po wszystkim. Nagle z kawalera stał się mężem i ojcem, przerosło go to ale już przeszedł szok i jest ok :-):-):-)

A poza tym to nie śpię od 5.30 bo Jula codziennie tak wstaje :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry