reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej

Kurdew znowu marne cisnienie i jakos glowa mnie cmi.

Monia odezwij sie do nas

Elcia podobna mowisz. az zobacze jak pojde do spizarni bo tam mam nowa paczke :-D:-D

A jesli o pampersach mowa to w Tesco (przynajmniej w moim jakby co to zobaczcie na stronce sklepu) jest promocja na pampersy Jumbo Packi plus mokre chusteczki te lawendowe w zestawie po 45 zeta :tak::tak:. Jak dla mnie super cena bo normalnie sama paczka kosztuje 50-52 to zalezy gdzie a sa i drozsze. Czasami jeszcze w Carrefourze sa takie Gigant packi co maja wiecej pieluch a kosztuja kilka zlotych drozej wiec tez sie oplaca. POLECAM w TESCO na ten moment bo super okazja.

Lomatko tak siedze i pisze i czytam a sobie teraz przymopnialam ze moj obiad czyt. filet rybny jeszcze w zamrażalniku :-D:-D:-D, chyba musze wyjac zeby sie zdazyl rozmrozic do xczasu smazenia :-D:-D

Kal.aga to fajnie masz :tak::tak:

Asiacur i tak trzymaj, moze cos zrozumie.

Pogoda narazie do bani znowu wiec siedzimy, jutro moze bedzie lepiej

Ide na dol bo sie Kuby obiad gotuje i jak sie zagapie to mi przywże do garnka i po obiedzie bedzie :-D:-D:-D.

Zajrze jak maly laskaiwe zasnie czyli pewnie kolo 16 najwczesniej jak spal do 9 :szok::szok::szok::szok:.

a ja przy cherbatce :tak:
Jutrzenka u nas w tesco też promocja na jumbo pack była 44,90 zł a na drugi dzień ...tez promocja 52,90 :-D
Ale na szczęście mamy jeden sklep na osiedlu w którym pieluszki mają stałą cenę 48,00 zł.

Kurcze głosik mi zachorował...skrzecze jak kura :baffled:

witam was gaduły

moje dziecię od 25 minut siedzi na nocniku i patrzy na teletubisie...no i zrobił taka kupe ze smierdzi na cały pokoj.
niestety z nocnikowaniem u nas średnio...bo pablo zwiewa..jedynym punktem zainteresowania jest bajka wiec musze mu wlaczac tv wtedy raczy posiedziec...

poza tym od wczoraj doskonali sztuke samodzielnego stania i utrzymywania równowagi. ..i musze przyznac ze całkiem dobrze mu to idzie :tak:

bylismy juz na zastrzyku, na zakupach i zaraz bede piekła szarlotke bo wieczorkiem moj męzus wraca;-):zawstydzona/y:

stefanka przeciez nie kłamałam z tą miloscia...dlaczego nazywasz mnie kiciarą...płakałam wczoraj cała noc tak mi przykro było....:-(jak mogłaś...

sylwia wierszyk o bobasku nie jest mój..przez przypadek znalazłam go kiedyś na necie:tak:i strasznie mi sie spodobał;-)

jutrzenka oby głowa przestałą bolec.....znam ten ból natomiast mojego meza tylko raz w zyciu głowa bolała..szcześciarz..

no i zycze milego dnia..ja ide przygotowac obiadek no i ciasto piec:-)

a u mnie z nocnikiem to jeden wielki niewypał. Łukasz jeszcze nie jest gotowy na nocnik.:no::wściekła/y::no: Ale w sumie ja też go za bardzo nie nakłaniałam i tylko trzy razy próbowałam go posadzić ale nic nie wyszło. Ale się poprawię.
A pampersy w TESCO kupuję czasem jest promocja 42.90 a normalnie 49.90 Jumbo pack. Czasem w Rossmanie też w takiej samej cenie. A jakich rozmiarów używacie. tzn. dzieci wasze. Bo Łukasz "5".:sorry2::dry:

Alex to ja cię zapraszałam na kawkę, a Ty wybrałaś Agę. Jak mogłaś ;-);-);-);-) No dobra, to ja się też przyłączam. Piję ricore. Na zdrowie :-)
Viki to i tak wielki sukces, że Pablo siedzi na nocniku nawet przy bajce. I jeszcze kupę zrobi. Mój zwiewa po sekundzie. Szarlotkę mówisz będziesz piekła. Mniam mniam. Mężuś będzie happy.
Aga my użuwamy 4+. Ja nie zawsze kupuję pampersy. Ostatnio nawet haggisy, bo były po 33zł mega paki. A pampersy też jak się okazja trafi.
Kiedyś nie byłam twarda i szybko miękłam, ale teraz zmądrzałam, hihihi

Hej Dziewczynki:-)
Aga skąd ja to znam z tymi szefami, jak jeszcze pracowałam to z samego rana się modliłam, żeby cały dzień coś załatwiał na mieście ;-):-p Co do pieluch to u nas jeszcze 4, taką Oliś ma zgrabną dupinkę :-)
Monia halo, halo gdzie jesteś??
Idę do tego mojego krzykacza, litości dla mnie nie ma, po nocach nie śpi i od rana znowu nawijka, jestem tak padnięta, że jak go karmiłam to co chwilę przysypiałam i butelkę wypuszczałam...

reklama
asia- my ciągle jesteśmy mylone, ale to nic nie?
kasia- skad Oliś bierze tyle energii ,w ogóle dzieci skąd jej tyle mają:dry:Podzieliły by się.

kurczę to Łukasz to mały spaśluszek:szok:. Brzuszek ma pokaźny i mniejsze pampersy są za ciasne. Próbowałam nawet 6, na brzuchu były dobre ale przeciekały.:no:
No to ja życzę miłego łikendu i na wagary idę i w ogóle to mam długi łikend, bo w poniedziałek też wolne. :-):-D:-)Hura. :-):-D:-)Jeden minus nie pogadamy przez łikend bo... NIE MAM INTERNETU I PEWNIE NIE BEDE MIAŁA:angry::angry::angry::wściekła/y::no::wściekła/y:. Jadę dziś do plusa dowiedzieć się, podobno dają na próbę na 7 dni. Oby coś wyszło. No to do środy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry