reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ups...nie zauwazyłam albo zapomniałam,ze pisałaś Jutreznko;-)
A ja tak nie lubię Carrefoura ale chyba też się przejade, jak tak mówisz...moze rzeczywiście warto...
:-)

reklama
Dotka nie wiem jak w tym roku ale w tamtym np uczona sluchaweczka kosztowala w Wawie niecale 55 a ja w sklepie u siebie z zabawkami zaplacilam 80 :wściekła/y::wściekła/y:. I tak na wiekszosci zabawek bylo. Jak sie kupuje kilka to wychodzi niezla sumka oszczednosci. Na stronie Carrefoura mozna zobaczyc katalog i aktualne ceny w danym sklepie do ktorego chcesz sie wybrac, oczywiscie te w promocyjnych cenach.
A na inne zabawki to rozniece byly szokujace. Moja szwagierka kupia w smyku samolot polly poket na 130 a oni mieli po 80 :szok::szok::szok:. W smyku to zabawki ogolnie cholernie drogie :no::no:
Jak bedzie juz katalog dam znac bo ja mam u nich newsletter i dosaje info o nowych promocjach

Ja też niedawno kupiłam nocnik ale narazie to tylko go przyzwyczajam że po prostu jest taka rzecz a usiąść to usiądzie ale to tylko chwilka i zaraz wyciąga ręce że chce już wstać. Nie wiem tak czytam i wydaje mi się że wszystkie dzieci mają zakodowane w głowie że nocnik jest przysłowiowy "BEE" zobaczymy jak pójdzie później

obywatelka Anielka gardzi bajkami :-D dla niej istnieje tylko Viva :-D:-D:-D ma kilka ulubionych piosenek, przybiega na nie z drugiego pokoju i siada przed tv i sie buja :cool2::sorry2:

a co do hipermarketów... ja to mieszkam na takiej pipidówce, że mam tylko biedronke, a auchan, tesco i inne to w rzeszowie czyli 40-50 km:dry:

Ostatnia edycja:
Diankus to daleko,daleko....:tak:

A moje dzeciatko zasnęło....jaka cisza....ooooooooo.........ostatnio zasypianie w łózeczku tra 2-3 minuty, gorzej wieczorem mały musi sobie pogadac to tak na oko 20 minut trwa zasypianie;-)

A dzis tak meczył psa...pies sobie spał a mały co chwile próbował na siłę włozyć mu zabwki do pyska....jakieś klocki, telefon....i tak mu wciskał,wciskał...a piesio tak tylko patrzył i oczy przymykał...albo kładł sie na nim i wyrywał sierść jak widział, ze ma pełną rączkę włosów wyrzucal je i dalej rwał...
:-)

Ja też mam daleko do reala po jedną zabawkę to nie bardzo będzie mi się opłacało... :sorry2: Ale miło że Jutrzenka pamiętałaś... :-):blink:

Dota śmieszny Twój Krzysio hihihi... Julka jak widzi psa to o mało z wózka na dworzu nie wyskoczy a jak pieje... :-D:-D:-D

:-):-):-)A dziś kolejny sukces. Mała przeszła sama przez pół pokoju :tak: zdolniaszka mała ćwiczy namiętnie. Wczoraj w figlo-raju jak dreptała. Tam wszędzie dywany więc bezpiecznie się czuła i ciągle wstawała i kilka kroczków... :-):-):-):-):-)

dota daleko daleko :dry: i na dodatek ani ja ani moj cudny mąż prawka nie mamy :dry: szkoda, że auto kupione :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przeciez nie będę jechac z torbami godz autobusem żeby kupić pieluchy o 4 zł tańsze :baffled: ale ostatnio ojciec się zmotywował, nie pił cały dzień (jakie pościwęcenie dla córki:dry:) i go wyciągnęłam na zakupy :-D:sorry2:

paula no to brawa dla Juleńki!:-) moja się "puści" mebla i stoi zadowolona a jak chce jakąś zabawkę to zdecydowanie wybiera tryb podłogowy :-D ale w łóżeczku to robi kroczki :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Pralka mi się zepsuła w trakcie płukania ubrań:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I co ja mam teraz zrobić?? Nie mam siły ich płukać ręcznie. Noramalnie mnie zaraz szlag trafi. To już drugi raz w tym tygodniu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry