reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dotka biedna psina :-D:-D:-D

Diankus specjalnie to nie ma co jechac, ja do Wawy tez mam ok40 km ale niektore rzeczy sa duzo tansze niz u nas :wściekła/y::wściekła/y: o dziwo :szok::szok:. Takze po kilka rzeczy juz warto pojechac np prezenty.

Ach ciezki grudzien mnie czeka urodziny R i Kuby, urodziny siostry syna, imieniny tescia plus do tego gwiazdka i 4 chrzesniakow plus dwojka dzieci ktorym kupuje mimo ze nie chrzesniaki, az nie chce myslec ile kasy pojdzie :no::no::no:. A jeszcze zeby chociaz wiedzeli co chca od mikolaja to bylaby polowa sukcesu :tak::tak: a tak to znow kilka dnia na zakupach jak co roku zeby cos kupic :szok::szok:

Paula gratki dla Julci, Viki i dla Pawełka tez.

Moj sie dzis zapomnial i wzial zabawke w obie rece, postal kilka sekund i bach na pupe. On ostrozny jest wiec sie trzyma. Tylko czasem sie zapomni.

Weroniczka wspolczuje :no::no:, nie znosze prac w reku a w Twoim stanie to wogole niewskazane.

Maly pospal cale 1,5h to koniec spania na dzis. Poczekam do 19 i go wykapie to pewnie szybko padnie :tak::tak:.

A ja dzis sama bo R ma 24h sluzbe i bedzie rano. Takze meldowac sie wieczorem bo bede sie nudzic :-D:-D

reklama
Bylismy troche w miescie. Ludzie juz jak szaleni za zakupami swiatecznymi ganiaja :szok::szok:. No, ale jak Jutrzenka mowi, tyle trzeba wszystkim kupic, ze nie ma sie co dziwic, ze ludzie juz na 2 miechy przed gwiazdka ida na zakupy.

Weronika- wspolczuje z pralka :sorry2:
Paula- no to Julka zdolniacha!:tak::tak: Moj jeszcze sie nie puszcza.
Dota- Krzysiu smieszny:-p maly lobuziak. ;-):-)

JUTRZENKA jasne że mam was i będę siedzieć a samotna nie będe bo jest Ksawek:-p:-Di wy a od dziada odpoczne:-p:-D
DOTKA KRZYŚ terorysta jak mój Ksawek tak kota maltretuje ino mu kudły lecą:-p:tak::-D
PAULA to super że JULKA już tyle potrafi gratki dla niej:tak:
WERONICZKA współczuje pech to pech....
VIKI dla PAWEŁKA też gratki:tak:
A ja też mam kawał do sklepów bo 50km a 15km mam do sklepu tylko Biedronka i Kaufland i nic więcej,,,,,
A mój smerf teraz śpi już godzinkę pewnie znowu pójdzie póżno spać....

weronika juz biegne Ci pomóc bo ja lubie prać w rękach :sorry2:

a z zakupami to u nas tez cyrk bedzie na swieta :dry: nela ma urodziny wiec kasa pojdzie, potem wielka wspolna wigilia i 5 siostrzenic p. wszystkie w wieku 0-4 lata wiec tylko zabawki no i jeszcze moj 9cio letni brat :sorry2: i jeszcze na poczatku stycznia P. ma urodziny :dry: rany, i mamy w grudniu ubezpieczenie za auto zaplacic :confused: 1300zł! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zaczynam grac w lotka :dry: wszystko z jednej wypłaty :szok:

dzięki :-);-)

Jutrzenka
u nas też sporo imprez. W Andrzejki mój Tato ma imieniny potem mikołajki, 18 Julki urodziny, 19 D imieniny, 20 mój tata ma urodziny, 24 moja mama Ewa imieninki, no i oboje mamy po chrześniaku więc lepszy prezent, Darka siostrzenica dodatkowo i moja siorka. brrr.... :dry::-( trzeba się trzymać za kieszeń...

A mnie w poniedziałek czeka robota bo pół świnki kupujemy i trzeba będzie podziabać na mniejsze kawałki i popakować do zamrażarki :sorry2:

Weroniczka może szanowny mąż Ci pomoże :sorry2: współczuję bo mi też się pralka w sierpniu popsuła i to był koszmar... :-(

PAULA łał to rzeczywiście masz troszkę tych imprez:tak:
JUTRZENKA i DIANA wy też:tak:
A ja mam tylko Andrzej to mój tata,mikołaj Ksawek i Klaudia moja mała siostra,gwiazdka oraz roczek i idę za chrzesną ale nie wiem co będzie bo nie chcą powiedzieć i dowiem się bo już na dniach:tak:

weronika współczuje...

u nas tez imprezowy grudzien bo maz, ja , damian paweł wszyscy mamy urodziny do tego mikolaj , swieta....echh szkoda gadac;-)

a pablo dzis sie ślini jak jakis buldog.....do tego jakas dziwna kupa...stawiam na zęba bo juz kilka dni temu myslalam ze sie przebije bo ma cale popuchniete dziąsło a on uparty meczy tego mojego dzidziusia...

powiem wam ze ząbkowanie strasznie męczy pawła. kazdy zabek do tej pory wychodził okropnie i pablo kilka dni przed był nie do zniesienia..jak grzechotka przez@:tak:bo ona jakas taka wybuchowa zawsze hehehehe

no dobra ide do maluszka bo starszak na karate:tak:

paula tez bym wzięła połówkę świniaczka ale jeszcze na poł z mamą no ale zepsuł nam sie zamrazalnik i strasznie sie obladza i po 2 tyg trzeba rozmrazac bo sie nie da nic wyciągnąć :wściekła/y:

reklama
Weroniczka współczuję z tą pralką. Nie miała się kiedy popsuć.

No dziewczyny, to Was troszkę trzepnie po kieszeni. Taka ilość prezentów, hoho
Mój Filip usnął o 16. Śpi jeszcze. Ale był taki marudny, że szok. Zajrzałam mu do paszczy i chyba dwie dolne jedynki idą, bo zauważyłam białe dziąsła są. Nic się jeszcze nie przebiło. I tak wyje dziś prawie cały dzień. Chyba go boli, bo jak posmarowałam żelem to się uspokoił. Byliśmy u lekarza na kontroli. następny syrop od kaszlu. Na szczęście już nie gorączkuje.
Jeszcze co do zakupów. Ja często ostatnio kupuję na allegro. Ostatnio właśnie kupiłam małemu rajstopki i czekam na nie dwa tyg.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A gdzie kupujecie ciuszki dla maluchów? Zazdroszczę dziewczynom z Anglii. Tam fajoskie ciuchy mają dla maluchów. A u nas? Trudno na coś ciekawego trafić. A w firmowych sklepach to ceny kosmiczne. Ale nie powiem, kupuję. Wyprzedaże są dobre :tak::tak::-):-):-):-) Ciekawe kiedy się zaczną :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry