jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Dotka biedna psina 

Diankus specjalnie to nie ma co jechac, ja do Wawy tez mam ok40 km ale niektore rzeczy sa duzo tansze niz u nas
o dziwo 
. Takze po kilka rzeczy juz warto pojechac np prezenty.
Ach ciezki grudzien mnie czeka urodziny R i Kuby, urodziny siostry syna, imieniny tescia plus do tego gwiazdka i 4 chrzesniakow plus dwojka dzieci ktorym kupuje mimo ze nie chrzesniaki, az nie chce myslec ile kasy pojdzie

. A jeszcze zeby chociaz wiedzeli co chca od mikolaja to bylaby polowa sukcesu 
a tak to znow kilka dnia na zakupach jak co roku zeby cos kupic 

Paula gratki dla Julci, Viki i dla Pawełka tez.
Moj sie dzis zapomnial i wzial zabawke w obie rece, postal kilka sekund i bach na pupe. On ostrozny jest wiec sie trzyma. Tylko czasem sie zapomni.
Weroniczka wspolczuje
, nie znosze prac w reku a w Twoim stanie to wogole niewskazane.
Maly pospal cale 1,5h to koniec spania na dzis. Poczekam do 19 i go wykapie to pewnie szybko padnie
.
A ja dzis sama bo R ma 24h sluzbe i bedzie rano. Takze meldowac sie wieczorem bo bede sie nudzic

Diankus specjalnie to nie ma co jechac, ja do Wawy tez mam ok40 km ale niektore rzeczy sa duzo tansze niz u nas

o dziwo 
. Takze po kilka rzeczy juz warto pojechac np prezenty.Ach ciezki grudzien mnie czeka urodziny R i Kuby, urodziny siostry syna, imieniny tescia plus do tego gwiazdka i 4 chrzesniakow plus dwojka dzieci ktorym kupuje mimo ze nie chrzesniaki, az nie chce myslec ile kasy pojdzie

. A jeszcze zeby chociaz wiedzeli co chca od mikolaja to bylaby polowa sukcesu 
a tak to znow kilka dnia na zakupach jak co roku zeby cos kupic 

Paula gratki dla Julci, Viki i dla Pawełka tez.
Moj sie dzis zapomnial i wzial zabawke w obie rece, postal kilka sekund i bach na pupe. On ostrozny jest wiec sie trzyma. Tylko czasem sie zapomni.
Weroniczka wspolczuje

, nie znosze prac w reku a w Twoim stanie to wogole niewskazane. Maly pospal cale 1,5h to koniec spania na dzis. Poczekam do 19 i go wykapie to pewnie szybko padnie

.A ja dzis sama bo R ma 24h sluzbe i bedzie rano. Takze meldowac sie wieczorem bo bede sie nudzic

maly lobuziak. ;-):-)
nela ma urodziny wiec kasa pojdzie, potem wielka wspolna wigilia i 5 siostrzenic p. wszystkie w wieku 0-4 lata wiec tylko zabawki no i jeszcze moj 9cio letni brat
1300zł!