reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Hej:-):-)

Kasia ale twardzielka z Ciebie:tak::tak: Ale teraz to już test by pokazał, więc nie bądź taka, nooooooo:-D

Viki ten wierszyk to Twój?? Pablo zarąbiście sie smieje:-D:-D Marcel jak go słyszał to też się chichrał:-D:-D:-D

Stefanka a Ty się rozpisujeeeeeeesz:szok::szok::szok: Pewnie aż masz palce poździerane od tego pisania:-p

Joanna to dzisiaj będziecie się żegnac z mężem:-D Na długo jedzie?? I dokąd jeśli można spytac??

Kal.aga tacy właśnie Ci mężczyźni niewdzięczni:wściekła/y::wściekła/y: Doceniliby dopiero jakby sami musieli sobie z chorobą poradzic:wściekła/y:

Asiacur a jak twoje samopoczucie dzisiaj??? Nadal masz ochotę zabic sojego??

Elcia a Ty co tak tylko do Doty???:wściekła/y::wściekła/y: Do nas to nic nie napiszesz:-(

Resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam i całuję:-):-):-):-)

Ps. ciekawe jak u Moni:confused:

reklama
no dziewczyny kto rano wstaje ten .... nagrodę dostaje:tak::-)
ja dostałam- mój kierownik gdzieś wybył i nie wróci dziś, mam spokój i wyjdę wcześniej z pracy. HUUURA! (tylko ciiiiii nikt o tym nie wie:-p):-D:-):-D:-)
sylwia- elcia już żyje tylko tym spotkaniem

Witam sie i ja.

Spalismy do 9 :szok::szok::szok::-D:-D, maly wie ze mama na urlopie i przed 8 nie wstawal a dzis taka niespodzianka :-D:-D:-D

Ide zjem sniadanie bo juz glod nie bierze :-D:-D

Milego dnia i buzka dla wszystkich

Czesc babeczki:-)
Olivier wstal o 7, takze nie tak zle. A i tak teraz ostatnio wczesniej wstaje, kiedys to zazwyczaj po 8.

...i nie wiem co jeszcze... ide dom ogarnac...

Zdrowka chorowitkom :-)

Sylwia:-p:-pjaksie czujesz???no i kiedy nowy suwaczek wkleisz ????
jak tam mój zieciunio ???(a tylko mi nie odpisz :angry::angry:):-p:-p
Paula mojej juz sie znowu przestawiło i wstaje o 8 lub 7,30 hihihihi alke fajnie tak pospac długo
Joanna no własnie idz sie sciskaj z mezem miesiac go nie bedzie :tak::tak::tak::tak:a mały rano wstał bo wie ze tatus wyjesdza to gdzie bedzie czas tracił na spanie hihi:-D:-D
Kal.aga a to ci nagroda spotkała :tak::tak::-):-):-)
Kacha i jak tescik???? no rób kobito bo mnie juz rece bola od trzymanie kciuków
Jutrzenka to ci Kubus prezenta zrobił a tak swoja droga to tak patrzyłam dzis jak pampersy wypakowywałam ze ta dzidzia z opakowania do Kubunia podobny :tak::tak::-D:-D:-D
a własnie ciekawe co u Moni miała sie odezwac i .....?????
buziolki dla reszty

Sylwia jestem zła, ale nie ciskam się. Stosuję metodę "totalna olewka". On do mnie mówi, a ja puszczam to mimo uszu. Śniadanie też zrobiłam tylko sobie. Może zrozumie coś, a jak nie, to będzie miał problem.

Ja nadal chora. Nic mi nie przechodzi. Chyba mam zapalenie zatok. Rozpoznaję to po glutach:tak::tak::tak::-):-):-);-);-);-);-):szok::szok::szok:

Kal.aga widzisz jaki szefuncio dobry. Dba o samopoczucie pracowników.;-)
Jutrzenka tylko pozazdrościć tak dłuuuuugiego spanka.
Magda you too.
Alex może i u mnie ogarniesz. Co ty na to? Przy okazji wypijemy kafkę,hmmm;-);-):tak::tak::tak:

Elcia twój zięciunio ma się świetnie:tak: teraz śpi, ale pewnie niedługo się obudzi. Ogólnie muszę Ci piowiedziec, że fajna partia się trafiła Twojej córce:-p:-p:-p

Asiacur może zrozumie, ale znajac facetów to tylko na chwilę pewnie:sorry2::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
asia- mój szefuncio to dba ale tylko o siebie a samopoczucie pracowników to ma daleko i głęboko. Potrafi nawet ze zwolnienia lekarskiego człowieka ściągnąć do pracy. Niektóre moje koleżanki to już nerwicy się przez niego nabawiły.:szok::no::angry::wściekła/y:
Tak że jak go nie ma to jest ulga. Asia -twarda jesteś:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry