reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia gadaj!!! Ja słucham .... :tak:

No nie mogę ... Jutrzenka dalej swoje!!!

A tak z innej beczki ... kupiłyście już może swoim Szkrabom kombinezony na zimę, bo ja chodzę i chodzę i strasznie mały wybór...

No nie mogę Jutrzenka :-D:-D:-D
suwaczek_2705214.png

Nadal trzy widzisz?? Hmmm, może za mało jeszcze wypiłaś ;-):-p

:-D:-D:-D

Dobra laski ja uciekam bo Kuba sie wierci od tego mojego smiechu i stukania w klawisze :-D:-D:-D:-D, a rano trzeba wstac :-(:-(

Dobrej nocki, stosukowej :-D:-D, u mnie odpada bo sama spie, o chyba ze :szok::szok::szok::szok::szok::-p:-p:-p:-D:-D:-D

Jakbysmy sie spotkaly to niezla jazda by bylo, najlepiej na slubie naszej jednej kochanej kolezanki :-p:-p:-p

Kasia wyraznie widze trzy

Monia ja kupilam w smyku za 79, dobra cena jak na smyk, u mnie w sklepach drozsze.

Do jutra

Jutrzenka zawsze do listonosza można zadzwonić ;-):-p
Monia my już mamy trzy kombinezony:-p Mamy takiego farta, że Patryk Sylwii szybko rośnie i wszystko później do Oliśka trafia :-) Plus jeszcze jeden w Polsce mamy :-)
Oj jakbyśmy się spotkały to by później o nas głośno na całą Polskę było :-p:-p:-p
Dobranoc Kochane jakbym była bliżej to bym Was piwkiem poratowała coby samej nie siedzieć;-) Sama nie piję, ale T. kupił zgrzewkę, bo jutro na weekend do nas znajomi z Londynu przylatują :-)

witam

oj nie pospalam dzis bo tylko do 7.30 a po polnocy zasnelam :no::no: i do tego glowa mnie znowu pobolewa przez ta cholerna pogode.

Paula juz dzis masz dkbry suwaczek :-D:-D:-D

WITAM!!!!
Ja też się nie wyspałam wstałam o 4.00 dziada wyprawić dopiero sobie drzemkę zrobiłam a tu finito bo maluch już buszuje....
Ale zimno brrr
VIKI ja wczoraj padłam:-pżartuje K się przebudził i musiałam iść:-p:-D
DOBRA DZIEWCZYNKI idę dzidzi ubrać i nakarmić:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!
Ale się uśmiałam super:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry