reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-DWitam

Asia przeoczylam to co pisalas, z tymi moim pobytami w Wawie to jest tak ze jestem zawsze z R i on ma to do siebie ze kupujemy co mamy kupic i do domu :wściekła/y::wściekła/y: bo on nie znosi takich wyjazdow a jak jade na wyprzxedaze to z jego bratem i jego zona a moja przyjaciolka z dziecinstwa wiec wtedy nie bardzo bym mogla.
Mozna by cos pomyslec i sie w Wawie umowic, moze Paula by se pisala i Kasia jak bedzie w kraju (poprzednie spotkanie nie wyszlo ale nie trzbea sie poddawac :-D:-D).
Tylko w moim przypadku to weekend by pasowal bo ja do 16 pracuje i zanim sie przebije do wawy do prawie 18 i juz pozno jak na wyjazd z malym. Ale trzbea cos pomyslec bedzie bo bardzo zaluje ze porpzednio nie wyszlo.

Kasia bedzie w grudniu chyba w Polsce ale grudzien to straszne wariactwo i pewnie tez nic nie wyjdzie. Pewnie wieksze szanse w przyszlym roku. Trzeba cos pokombinowac.

Asia w ktorej czesci Wawy mieszkasz??

Dotka wyczesana i wyszykowana na jutro ;-);-):-D:-D:-p:-p

Magda :-D:-D:-D:-D:-D

Viki gratki, ile zebolow w Pablowym buziaku :tak::tak:

Stefka a czego Ty tam uczysz ze dizeciaki :szok::szok:, chyba nie orfografii :-p:-p:-D:-D

reklama
Hej !!!

Dzięki Dziewczyny za wczoraj, upłakałam się ze śmiechu:-D:-D:-D. Kaca .... hmmm ... nie mam, więc z głową nie jest źle! Za to popękane serce boli jak cholera:angry::angry::angry: No i pogoda do bani - chyba już do reszty zeświruję w tym domu przez ten długi weekend!

Ps. "Szanowny" małżonek się nie odzywa ... he ... to się nazywa podejście do problemu:wściekła/y:

Miłego weekendu:)
Może wieczorkiem znów jakaś impra się na forum rozkręci???

dzien dobry :-):-):-):-)
dziewczyny powiem wam jedno jestescie szurniete:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale cieszy mnie to bardzo poniewaz jestesmy wszystkie do siebie podobne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co do towary to kazda z mojej paki dostaje towar regularnie ,taki sam , i w takich samych ilosciach:tak::tak::tak::tak::tak:
a to ze jedna juz dawno wyczerpała limit miesieczny swiadczy tylko o jednym........:-D:-D:-D:-Dze za duzo pali hihihih:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
buziaczki dlatych co ich główki mówia ała
i gratki dla Juli i Kubusia zabąlka i dla Pablusia
ide robic pizze

Hej, hej!!! Co tam pijaczki?
Ja już po zakupach, stary na rybach trenuje bo jutro ma zawody :-D Jula może uśnie... Nie wiem... Babcia do mnie dzwoniła żeby na obiad przyjść ale tak mi się nie chce... :no::no::no: jeszcze mnie będzie zmuszała do jedzenia... :wściekła/y:nie znoszę tego!!!

Dziewczny, ale sie rozpisalyscie wczoraj!!!! Malo nie plakalam ze smiechu jak to czytalam:-) Niezla faze mialyscie imprezowiczki!!:-D:-D:tak::tak:

Dzisiaj sie tylko przywitam i milego (chyba dlugiego:)???) weekendu zycze!!
Troche mi ciezko pisac, bo znow jakis cholerny bol w plecach dostalam (jakos pod lopatka) i ciezko mi sie czasem ruszac, ale mam nadzieje, ze przejdziee bo ostatnio mnie dlugo nie trzymalo...Tak jakby mi sie jakis miesien napial i jeszcze bol do prawej reki promieniuje... A wnerwiona jestem, ze szok bo zaplanowalam na dzisiaj duze porzadki....Musze cale mieszkaie przetrzepac, bo mrowy sie nam zalegly w tym cieple, a najgorsze, ze badziewia rurami przechodza od sasiadow i ciagla walka jest, a mnie to tak obrzydza, ze szok! Ble....

Ale Grudniakom zebolki powyskakiwaly! Super! Moze i mojej sie w koncu cos jeszcze wykluje, bo paluchy wcina;-)

Aaa i witam nowa kolezanke!!!:-)

No właśnie Pawełku gratuluję ząbków. Tak trzy na raz wyskoczyły... super!!! Klwiaturka się zapełnia...

Pryzybela oby ból puścił. Może nich Cię mąż pomasuje to pomoże... ;-)

hej

ja juz tez pozakupach, kupilam sobie bluzke i rybaczki na poniedzialek do pracy

A i jeszcze kupilam warzywka i robie salatke bo jutro siostra z mezem i dizeic\mi przyjdzie na cos mocniejszego :szok::szok::szok:, tzn panowie beda sie goscic a siostra kierowca a ja opiekunka do Kuby jak sie "dziad" rozluzni :-D:-D:-D:-D. A;e jakiegos lyczka zlapie :-D:-D:-D

Ide kroic to czego nie trzeba gotowac :tak::tak:

Milego dnia

hej wariatki

ale się naczytałam ho ho:-D:-D dawno juz tak wesoło nie było oby tak zostało teraz smutne dni pochmurne to może chociaż BB bedzie nas pocieszać

aaa Kuba mnie właśnie w nogę gryzie hehhe:-D:-D

gratki dla Pawełsona :-D:-D

a ja wczoraj się z R pożarłam ale łyknełam persenik i już sie nie kłóciłam w d go miał oi sobie film oglądałam dali nam w promocji do pooglądania programy hd HBO Canal+ itp więc fajne filmy można pooglądać niesety tylkko przez miesiąc potem zabiora a jeden program 20 zł kosztuje

ale też mam ochotę cos sie napić ojej jaka mam ochotę a najlepiej pójśc sobie gdzieś na jakąś uchlewajkę ale niestety nie ma z kim :angry:
jeny ale mam ochotę gdzieś wyjśc z domu spotkać się wypić orgazma hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry