reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
my juz po obiadku i kilentke miałam i teraz sie relaksuje a mała bawi sie na podłodze

JENY JUTRO SPOTKANIE:szok::szok::szok::szok::szok:ZOBACZE DOTE ZEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT UUUUUUUUUUUUUUUU:-D:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D NO NIE MOGE DOTE ZET HIHIIHIHIHIHIHI

Dotka wyczesana i wyszykowana na jutro

heh...no własnie myslę i myslę....czy ładnie uczesać czy jednak depilacja???
wiecie jak jest...kazdy lubi coś innego:-D:-p

Elcia a jak się okaze, ze jestem facetem:cool2:hehe....Ty nie zasniesz dzisiaj z tych emocji....:tak:;-)
Stefa no biedny to on nie jst...ma te swoje dyski i niech się cieszy....:-D

A co robicie? pewnie się obijacie,co???
Mój Najpiekniejszy Synuś spi....idę sobie kawkę zrobic...
Chce ktoś???
proszę:

Ostatnia edycja:
Hej:-)
Ja tez na miasto wybylam i naciagnelam P na plaszcz. Hurra, ale sie ciesze!:-) To juz jedna rzecz odkreslona na liscie rzeczy ktore strasznie mi sie ostatnio podobaly.
A teraz grzecznie siedzi w kuchni i gotuje pozny obiad, bo nas caly dzien w domciu nie bylo. Mam nadzieje, ze dobry...:-D:-D

Diana- oj biedna Ty jestes ze swoim:-(. Co za facet!:shocked2::confused:

Hej hej hej

jeny ale mam ochotę gdzieś wyjśc z domu spotkać się wypić orgazma hehehe

:-D:-D:-D, z tym orgazmem to mnie rozbawilas :-D:-D:-D:-D:-D

Diankus kurde wspolczuje, ja bym chyba ze strachu umarla bo bym myslala ze cos sie stalo :no::no::no:

Asia nie bylam nigdy na bielanach, to chyba druga strona Wawy niz ja bywam. Ja z reguly bywam w Centrum Handlowym Wilenska, Promenada ew. Arkadia ale to rzadziej.
Jak sie troche uspokoi wariactwo przedswiateczne to trzeba cos zorganizowac, no chyba ze sie uda w tym czasie co Kasia by bylo, tylko trzeba tak sie dogadac zeby znowu nie wyszlo jak porpzednio :tak::tak::tak:.

Asia, Pryzybelka ja mialalam mrowki na pocatku wiosny, wlazily mi przez sciane do spizarni (zrobily sobie tunel :szok::szok:), kupial RAJD taki fioletowy i psiuknelam podlegoe i to miesjce ktoredy wchodzily i po jednym razie pomoglo i mam spokoj. Ale tez mnie brzydza :no::no:, najgorsze bylo ze jak rano wstawalm i szlam do kuchni (graniczy ze spizarnia) i np zostawilam niedopita cole w szklance bo bylo ich w tej coli pelno :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ale RAJD je wygonil za pierwszym razem. Polecam.

Asia moj synek sie wczoraj i siostry stryjecznej bawil to uczona sluchaweczka i sie podobala. kupie mu na mikolaja.

Elcia nie Dota Zet tylko Dota ZLO nie zapominaj ;-);-);-):-D:-D

Dotka ja polecam na lyso albo jakiego irokeza sobie strzel i to w jakims ekstra kolorze. Niech kolezanki zobacza jak sie nosi w wielkim swiecie ;-):-D:-D:-p:-p

Dobra ide kapac malego bo chlopaki juz wode leja w lazience :-D:-D

Wpadne potem na imprezke :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry