reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór

a ja wciąż zaganiana..od rana w zasadzie..i nawet nie jestesmy jeszcze do konca spakowani///mialam nadzieje ze okolo 22 bede juz w wyrku a tu raczej nic nie zapowiada ze wogole sie poloze a planujemy wyjechać okolo 2.

ela ja widze ze ty sie cieszysz ze spotkania..ale z dotą:-(:-(:-(wiec moze ja jednak nie przyjde...kurcze...:no::no:

cos dzis malo imprezowo u was ..chyba wszystkie zescie wczoraj przesadziły z alkoholem i organizm juz nie wyrabia...i wiecie tak sobie dzis myslalam w drodze do sklepu o wczorajszych naszych pogaduchach i powiem wam szczerze ze baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chciałabym bysmy kiedys mogly wszystkie się spotkac.
dota dala kiedys propozycje na przyszły rok i mysle ze trzeba bedzie to przeanalizowac i zacząć działac...bo wczesniej bedzie trzeba nianki zatrudnic do opieki bo jak wszystkie sie schleją....a jeszcze elcia towar zapoda to juz jazda bedzie na całego...;-)

no nic kochane, zycze wam udanego tygodnia.
buziaki dla wszystkich maluszkow i ich mamusiek:-)

reklama
och Jutrzenko, Jutrzenko....co tam dzisiaj popijasz;-)

Viki to uwazajcie na siebie i do zobaczenia:tak::-)

A ja nie wiem co jutro ubrac....serio.....chyba nie pójdę....tylko musze zmyslic jakiś powód...kurde w dzinsach? chyba tak....sama sobie odpowiadam:-)

Asia to zdrówka:tak:
Joasia jak to wisniówka z sokiem bananowym? matko co za mix...toniech juz bedzie Magdalenkowa żubrówka...heheh

reklama
no to stawiam kolejkę

picture.php

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry