reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A mój skarb już śpi wykąpany najedzony:szok::szok:nie pamiętam kiedy tak było:tak::-D
DIANA masz z tym swoim chłopem ale miejmy nadzieje że w końcu dorośnie:tak:
VIKI gratki dla PABLA za ząbki:tak:;-):-)
ALEX widzę że zakup udany to dobrze:tak::-)
Ja też chętnie bym wyszła ale może teraz się uda wnuczka z dziadkiem zostawić trzeba nad tym pomyśleć:-p:-D
Ja też lecę pod przysznic:-D

reklama
Ja jestem!!!

Właśnie odprawiłam "cudownego" męża z kwitkiem ... bo się pojawił chwilowo, a że skruchy zero ... to twarda byłam! He ... chyba pierwszy raz w życiu;-)
Mam nadzieję że coś dotrze do tej jego pustej pały :baffled:

To co dziś pijemy???
No i kto stawia???

Ja to mogę najwyżej postawić oczy w słup. Piję teraflu, bo tak mi zatoki napieprzają, że chyba mi łeb odpadnie.:szok::szok::szok::szok:
Z tymi facetami to jest kuźwa dziwnie. Ja się jednak nie mogę dogadać z moim. Dziś mało co w łeb nie dostał tymi kwiatkami, które wczoraj przyniósł. Noż taki gupi jest, że nie wiem. Ale olew totalny. Persen jakby co, to jest ;-);-);-);-)

Jutrzenka, Arkadia ode mnie rzut beretem. Ja znów w rejony wschodnie się nie zapuszczam, bo bliżej mam właśnie Arkadię, Złote Trasy, Wola Park czy Centrum Bemowo. Najczęściej jestem jednak w Arkadii. Hehehe, brzmi tak, jakby mnie można było codziennie tam spotkać. Ale, ale... Kiedyś był taki czas, że byłam tam codziennie w Liroy Merlin jak robiliśmy remont. Później miałam awersję do tego zielonego sklepu. ;-);-);-);-);-)
Musze wypróbować ten RAID. Mnie mrówy na szczęście nie brzydzą, ale wolę mieszkać bez dzikich lokatorów.
No dziewuszki życzę imprezki bez kaca :-):-):-):tak::tak::tak:

No Moje Drogie??? Coś mi się zdaje, że z imprezy dziś nici...:-(
Ja mam dziś jedynie sam soczek pomarańczowy, więc nie ma czym częstować;-)

Kurcze ... Wiktor coś się znów zrywa ... chyba kolejna bajkowa noc mnie czeka ... z księciem na ręku:-(

no ja tu z nadzieją że jmpreza na całego a tu prawie cisza
Ja mogę polać żubrówką i sokiem jabłkowym ;-)

ale tez bym raczej wyszła bo mi już te moje "4ściany" obrzydły

tym bardziej że K. ma wychodne
a jeszcze na odchodnym poprosił żebym już dziś nie włącząła komputera i spać poszła :baffled::-D:-D:-D:rofl2:
śmieszne

a na mrówki polecam faratox bo nie odstrasza mrówek tylko uniemożliwia im rozmnażanie się, więc w niedługim czasie jest po mrówkach...w ogóle :tak:

dobra ide wykonać telefon jak wrócę ma się tu już gwarno zronić !!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry