diankus
mama Neli 12.12.2007
ja dzis podły humor, zabije tego dziada, zakopie, potem odkopie i jeszcze raz zabije 
poszedł sobie wczoraj po pracy z kolegami na impreze, wrócił rano, wcześniej wyłączył tel, nic mi nie powiedział
najgorsze to, że jak ja chcialam iśc to trzy dni go prosiłam, płakałam, aż moja przyjaciołka musiała interweniować i siłą mnie z domu wydarła 
nie chodzi mi o to, że był na imprezie podczas gdy ja jak zwykle z dzieckiem
tylko o to, że się zachowuje jak gówniarz, a jakby nie pamiętał to ma rodzinę i kawalerem juz nie jest jak ci jego durni kumple 
spał do 13
teraz wstał i poszedł sprzątać auto bo powiedział, że naszego jazgotu nie może słuchać
bardzo sie cieszę, że łeb mu pęka i się źle czuje 

uff, przepraszam za epopeje ale jestem wściekła
nic wiecej nie napisze bo az sie telepie

poszedł sobie wczoraj po pracy z kolegami na impreze, wrócił rano, wcześniej wyłączył tel, nic mi nie powiedział
najgorsze to, że jak ja chcialam iśc to trzy dni go prosiłam, płakałam, aż moja przyjaciołka musiała interweniować i siłą mnie z domu wydarła 
nie chodzi mi o to, że był na imprezie podczas gdy ja jak zwykle z dzieckiem
tylko o to, że się zachowuje jak gówniarz, a jakby nie pamiętał to ma rodzinę i kawalerem juz nie jest jak ci jego durni kumple 
spał do 13
teraz wstał i poszedł sprzątać auto bo powiedział, że naszego jazgotu nie może słuchać
bardzo sie cieszę, że łeb mu pęka i się źle czuje 

uff, przepraszam za epopeje ale jestem wściekła

nic wiecej nie napisze bo az sie telepie