reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello Laseczki, a co to jeszcze spicie??? Ok....odsypiacie wczorajsze swieto;-):-D:-D
Moj R sobie wczoraj caly dzien jaja robil, ze swieto "przytulania" i mnie caly dzien molestowal i sie lepil...ale fajnie bylo, tylko wieczorem jak juz troche czasu dla siebie mielismy, to masakra... jakies sensacje zoladkowo-jelitowe nas dopadly i juz sie wydawalo, ze kiepski wieczor nas czeka, ale ciepla mieta zalatwila sprawe...uff;-):-)

Weroniczka! Szczescia, pomyslnosci, duuuuzo sil i zdrowka zwlaszcza w najblizszych miesiacach i jakiejs dobrej duszy do pomocy!!! 100 LATEK NA URODZINKI!

Daszka, pewnie ze pamietamy! Ale Jasio duzy na tym avatarku (tylko zdjecie malutkie;-)) I burza wloskow, co?:-)

Diankus, co za song! Moznaby pomyslec, ze swojego dziada lubisz;-):-p

reklama
:-D:-DPryzybelka mowisz ze swietowalas :-D:-D

Sylwia nie wiem czy wiesz ale one w weekend to tak daly czadu ze szok, tak sie popily ze nie wiedzialy jak sie nazywaja i juz sie mezami wymienialy takze i o Tobie zapomnialy z tego upojenia. Tylko ja trzezwo musialam za nie myslec i na swojego R uwazac bo wiesz .... ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

Kubus na szczescie zasnal drugi raz (ostatnio raz w dzien w poludnie spi) i jak wstanie wybywamy na imprezke, mam nadzieje ze nie bedzie sie bal tych 180 :szok::szok::szok::szok: i zespolu grajacego. Pewnie bedzie glosno ale wyspany bedzie to licze ze do 20 posiedzimy a potem ja panow odstawie i wroce potanczyc :tak::tak::-D:-D. Jak dam rade :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ide uprasowac bluzke i szykowac torbe z malego rzeczami, zajrze potem czekajcie na mnie :-D:-D:-D

Oj dziewczynki fajnie że się spotkałyście... :tak::tak::tak::-):-):-)

Daszka pamiętamy Cię, pamiętamy. Zaglądaj do nas częściej... :tak:

Kasia ta dziewczynka śliczna taka czarnulka. I nie widac że ma ZD no ja znawcą nie jestem ale to tak na moje oko... No i życzę żeby wyszło po waszej myśli ale poczytaj na necie o przepisach bo z tego co oglądałam w "Rozmowy w toku" to do adopcji trzeb być 5 lat po ślubie. Nasze chore prawo... :eek:

Sylwia
może nie uwierzysz ale dziś o Tobie myślałam. I się zastanawiałam co u Ciebie bo w weekend Cię nie było na bb :sorry::tak:

Jutrzenka jak wygląda mój suwaczek? Prawidłowo dziś???

No bo dziś w nocy przebił nam się piąty ząbek :-)

Weroniczka moc najserdeczniejszych życzonek dla Ciebie!!!

Ostatnia edycja:
Paula to jak przebił sie piąty ząbek to suwaczek już nieaktualny:no::-)

Alex ja też siedzię w domu ale nic nie jest sprzątnięte:szok: nie mam siły na nic wiec nic nie robię:-p

Jutrzenka no wiedzisz jak to jest z naszymi mamuśkami:sorry: pare kropel alkoholu i zapomniały o bożym świecie:sorry::-)

Ja właśnie ugotowałam sobie 4 ziemniaki w mundurkach i czekam aż ostygną, ale slinka mi leci strasznie:-D:laugh2:

Sylwia to może one się z opóźnieniem aktualizują... :eek: dziwnie bo mi się już wyświetla prawidłowo :sorry: hmmm...

Ziemniaczki powiadasz... Smaka narobiłaś.... :laugh2::laugh2::laugh2:

A D zaraz przywiezie pół świnki i trzeba będzie ją do zamrażalki upchnąć... :confused2: nie lubię tej roboty... ja się oczywiście do krojenia nie dotykam :eek: tylko pakuję w torebeczki, podpisuję i ładuję do chłodzenia... :-p

Alex mówisz chata lśni??? :-)

pryzybela a z nudów z bratem szperalismy w disco polo :-D a mój dziad to raczej sie lubić nie daje :eek:

do nas dzis przyjdzie chrzestna Nelki z narzeczonym ;-) wiec bedzie imprezka :-D:-D:-D:-D winko kupione :-p ide jakos sałatkę sklecić ;-)

paula gratki Julkowego ząbka :)

Paula- u mnie wyswietla sie dobrze.:tak:
Diankus- to Ty kleju do salatki dodajesz...?:-D Ja tam wole z majonezem, ale rzecz gustu....:-D:-D
Sylwia- ja tez tak czesto mam, ze nic mi sie nie chce, ale dzis akurat wene do tego sprzatania mialam....:szok::sorry::sorry:

Alex, widzę, że dziś podobne zajęcia miałyśmy. U mnie też chata lśni. Jutro wizytacja, hehehehe
Diankus, Jutrzenka - udanej imprezki.
Paula, to ile Julka ma w końcu tych zębów? Ja widzę cztery.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry