reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiacur, mała jest w Centrum Zdrowia Dziecka, ponieważ miała wadę serca i tam czekała na operację. Teraz jest już po operacji, ale lekarze robią wszystko co w ich mocy, żeby mała nie trafiła do Domu Małego Dziecka, bo tam w tłumie zdrowych dzieci nikt nie będzie miał czasu na odpowiednie jej traktowanie i na rehabilitację :-(Próbowano przez ambasadę Rumunii (matka małej była Rumunką) znaleźć ojca, ale to jak szukanie igły w stogu siana.

Weroniczko wszystkiego co najlepsze Kochana, spełnienia wszystkich marzeń i zdrowej dzidzi :tak:

Spóźnione, ale szczere życzonka dla Jasieńka :-)

reklama
Kasia- licze, ze wam sie uda, w koncu kto lepiej jak nie Wy,wie, jak sie mala zajmowac, czego oczekiwac, na co zwracac uwage i jak rehabilitowac, nie....? Moze bedziecie uprzywilejowani. No, ale pewnie chetnych do adoptowania tej dziewczynki jest duzo....

Asia- no nie wiem, mnie by tam brzuch bolal, ale jak kto woli....:-D:-D:-D

Jak na razie do małej przychodzi jedna Pani, która jest bardzo zainteresowana adopcją, zobaczymy co z tego wyniknie. Jak się zdecyduje na adopcje to znajdę innego dzieciaczka z ZD. Niestety jest ich dużo do adopcji, a szanse na znalezienie domu mają znikome :-(

alex dobry klej nie jest zły :-D:-D a po mojej to by brzuszek nie bolał :laugh2::laugh2::laugh2:

kasia ja bardzo mocno trzymam za was kciuki :) ostatnio znajomi zaadoptowali 18misiecznego chlopczyka, nie chce Ci psuc humoru ale bardzo długo sie starali... no ale najwazniejsze ze maja go przy sobie juz :)

Paula, u mnie sie zebolki Julci prawidlowo wyswietlaja i podpis tez:-)
No i super, juz bedzie miala Malutka niedlugo pelny garnitur uzebienia;-):tak:

Kasia, wlasnie wczesniej zapomnialam napisac, ze ta dziewczyneczka piekna i slodziutka jest! I wlasnie zwrocilam uwage, ze nietypowa urode ma, taka czarnulka mala:-)
I straszne to, ze takie procedury adopcyjne dlugo trwaja...Takie malenstwa tak bardzo potrzebuja milosci i bliskosci na codzien przeciez....

Diankus, moj R to tez jeszcze z ery disco polo jest i mu to puszcze, bo od czasu do czasu tez cos na youtube wyszperujemy;-):tak:

Osz....R zadzwonil i mi sie Niunka obudzila... No nic pomoze mamusi sprzatac, nie bedzie sie obijac dziewczyna;-):-D:-D

Jutrzenka, pewnie juz po zabawie to przeczytasz, ale mam nadzieje ze bedzie super i dla Kubulka i dla Was! I ze Malutki poczuje sie jak ryba w wodzie w tym szalenstwie balowym;-) My wczoraj tez sie w spory tlum wpakowalismy i dla mnie byl duzy jazgot i tlok, ale Kaya byla zaciekawiona i ogolnie zachwycona... No i znow jakas obca babka powiedziala, ze: "dziewczynka, a taka do tatusia podobna!" - R wniebowziety, a ja bym tylko chciala zeby charakter po mnie odziedziczyla:-D

Sylwia, Ty sie nie stresuj, bo w weekedy to wszystkie przyzwyczajone, ze jedna z druga zabaluja i sie nie pokaza....:-):tak::tak:

dzien dobry a raczej dobrywieczór laseczki
Daszka ooo jak fajnie ze wróciłas :tak::tak::tak::tak:
Jutrzenka a nasi mezowie troche po sklepach se pochodzili na poczatku a pózniej z małymi sie bawili i z nami byli
mówie wam jak było fajnie myslałam ze bedzie tak dziko ale nie- spoko babeczki pełen luzik tak jakbym znała je od bardzo bardzo dawna :tak::-):-):-):-):-):-)jeny jak ja bym chciała tak to powtórzyc i tak se myslelismy z T ze szkoda ze te spotkanie u Kasi nie wypaliło było by zajefajnie a jakbysmy sie spotkały tak wszystkie to szok by był jakies trzesienie ziemi by było tylko jestem pewna ze połowa nie przyjedzie a jezeli to bedzie az na slasku to ciezko mi bedzie przyjechac za daleko :-(:-(:-(:-(:-(moze cos sie zmieni do nastepnego roku :-(:-(WERONICZKO KOCHANA STO LATEK DLA CIEBIE I MOC BUZIAKÓW NIECH SIE SPEŁNIA TWOJE MARZENIA

No wlasnie, odnoscie spotkania, to ja bym bardzo chciala. Dla mnie lepiej jakby w Wa-wie bylo, bo mam rodzine i juz mnie dugo zapraszaja i tak to bylaby okazja z nimi sie zobaczyc i z Wami. No, ale zobaczymy do przyszlego roku. Gdzie bedzie, tam bedzie, sprobujemy sie dostosowac....:-)

Elcia, no to super, ze chociaz w waskim gronie Wam sie udalo spotkac!:-)
I nawet "dziady" zadowolone....no, no:-D
A co do przyszlego roku, to chyba bedzie jakos sprawiedliwie pokombinowac, zeby na srodku Polski sie spotkac;-) No nic, jeszcze bedzie czas zeby sie zastanowic:tak:

reklama
no i koniecznie gdzies gdzie jest lotnisko :) ( ale jakies na serio. nie takie w łodzi )
a moze Krakow ??
widzialyszcie TVN24 podobno jutrzenka tak szalala ze policja musiala interweniowac!! wlasnie ja scigaja bo z wytrzezwialki zwiala!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry