reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Daszka, na mnie jak plachta na byka dziala "powinnas":-)

Ja na dwor Kaye dosc cieplo ubieram, no ale to w duzej mierze od pogody zalezy....
A w domu tez mam cieplo wiec raczej dosc lekko i zeby wygodnie bylo.
Daszka, sluchaj swojej intuicji, a tesciowa olej. W koncu jestes ostatnia osoba, ktora by chciala synowi zaszkodzic... A na spacer zawsze mozna zabrac dodatkowy kocyk czy cos i tez bedzie ok w razie czego.

Widze, ze nie tylko daszki tesciowa trzebaby wychowac:)
Najpierw dostalysmy synkow na wychowanie, a jak sie wlasne dzieci pojawiaja, to i tesciowa albo wlasna mame trzeba wychowywac....o matko!

Jutrzenka, no to fajnie, ze fajnie(bylo;)) Chetnie zobacze fotki:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej,hej:-)

Daszka:-)

dziewczyny no jasne, ze z tym spotkaniem to jednaj gdzies na srodku....to tak wychodzi najlepiej Warszawa lub okolice....tylko to gdzie dokladnie, to zadanie dla mieszkanek Mazowsza:tak:to bedzie najsprawiedliwsze rozwiązanie...:tak::-)

Miłego dnia!!!:-):-)

Witka, joł joł:-):-):-)

Och, ta Elcia ma dłuuuuuuuugi jęzor:tak::eek::angry::evil:

Daszka ja na spacer ubieram rajstopki tylko jak mam zamiar isc na plac zabaw bo wtedy wyciagam go z tego ocieplacza:-) Rób tak jak dziewczyny mówiły, słuchaj tylko własnej intuicji:tak: Przecież poznałabyś jakby Jaś zmarzł:sorry::sorry:
Zresztą ja uważam, że troszkę trzeba dzieci hartowac:tak: szczególnie w tym kraju bo inaczej większosc roku będą musiały siedziec w domu bo bedą sie przeziębiac ciągle.

Czesc dziewczyny
Ja tez uwazam ze sluchac swojej intuicji, jesli chodzi o ubieranie dziecka. Kazda mam dobrze wie, czy dziecku jest za zimno, czy za cieplo....
U nas w miare przespana nocka:szok::szok:, wstalam tylko 2 razy. Ale nie nastawiam sie ze to sie predko powtorzy, pewnie to tylko taki jednorazowy akt laski.....:-D:-D:-D

Cześć Laski!

Sylwia, nie złość się na Elcię:-) Ja będę milczała jak grób. A tak swoją drogą to jak się czujesz?:-)

My nie zakładamy rajstop po domu. Jeśli rajstopy, to spodni nie i na odwrót. Na dwór jedno i drugie.
Ja nie słucham teściowej. Ona pitoli mnóstwo rzeczy, ale ja to olewam. Moja mama natomiast należy do takich, które nie wtrącają się w życie innych.

Kurcze, niedługo teściowa będzie. O jeny!

hej

powiedzcie czy wasze maluchy bały się w figlo raju ???? ja byłam wczoraj z Kubą ale szybko sobie poszliśmy Kuba nie chciał na niczym usiąść płakał i tylko na rączkach w basenie z piłkami też nie chciał nie wiem czy za mały jeszcze czy za głośno było w sumie dużo dzieci było bardzo

Grzechotka- moj to sie tylko panicznie boi basenu z pileczkami, a tak to ogolnie dobrze sie bawi, wszedzie raczkuje i bawi sie zabawkami, tylko te pileczki....:baffled::eek::sorry:

Asia- masz racje, my tez tesciowymi kiedys bedziemy....:-D:-D

hej

powiedzcie czy wasze maluchy bały się w figlo raju ???? ja byłam wczoraj z Kubą ale szybko sobie poszliśmy Kuba nie chciał na niczym usiąść płakał i tylko na rączkach w basenie z piłkami też nie chciał nie wiem czy za mały jeszcze czy za głośno było w sumie dużo dzieci było bardzo

Grzechotka Krzysio tez sie bał na poczaku-właśnie było bardzo głośno,krzyki,muzyka...pierwsze 10 minut masakra...takie minki robil do płaczu....potem wsadziłam go do basenu z piłeczkami i zaczął szaleć..piłeczki tak mu się spodobały:tak:

helołllll
Sylwia :szok::szok::szok: o co chodzi ze za długi jezor przeciez miałas wstawic nowy suwaczek z pieknym zdjeciem mojego zieciunia i pytałam jak sie czujesz po imprezie bo wiadomo ze niezle popiłas czy to taka tajemnica?????
a ASIACUR o czym ty myslałas?????o tym ze Sylwia cos tam :-D:-D:-D:-D:-D:-D no co ty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DSylwia?????:-D:-D:-D:-D:-D
Grzechotka moja wogóle sie nie bała nawet kupe zrobiła :-D:-D:-D:-D:-D:-Dwcale wstydu niema ta moja córka hihihi:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
a co do ubierania to tez to robie po swojemu lepiewj troche za zimno niz za ciepło
w domu mamy 25 stopni i otwarte - uchylone okna i mała chodzi w spodniach dresowych albo w rajtkach i w koszulce skarpetki ma dopuki je nie sciagnie hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry