reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia gratulacje!!! :-) No i te rączki w górze... fajnie, fajnie... :tak::tak::tak::-):-):-)

Elcia przepraszam kochana ale nie zawsze mogę dojść do kompa. A co to była za pilna sprawa??? :-):zawstydzona/y::sorry2:

Moja się niczego nie boi w figlo-raju :-):-):-) Jutro też się wybieramy :tak::tak::tak:

Co jeszcze??? Hmmm....
No co do spotkania to też myślę żeby tak po środku, no i lotnisko dla Stefanki jest :-D

reklama
Co robicie??

Ja ogladam Twarza w twarz, ale trzyma w napieciu, chyba 2 seria lepsza.

Sylwia a kim jest Iza Brzozowska??

Anula jak napisalas posta i chcesz cos dopisac to edytuj bo pisanie posta za postem jest sprzeczne z regulaminem i moga Ci konto zablokowac,

No rzeczywiscie bardzi dzis cichutki tutaj :szok:

Asia- no to gratki ogromniaste. Zdolny ten Twoj synek...:tak::tak::tak::blink:
Sylwia- ja tez nie wiem kto to, ta Iza Brzozowska...:dry:

U mnie nuda. Maly spi. Ja troche na necie tu i tam. A Wy gdzie?

No Iza Brzozowska to ta co menopauzę niby przechodzi... To ja już sama nie wiem czy to ona w ciąży jest czy to menopauza. To jest matka tego Maksa ;-) Ta co Anna Korcz ją gra;-) Kurcze już nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć kto to jest Iza :-p
Śpią już Wasze dzieciaczki?? Ja mam cały czas ubaw z Prezesiątkiem :-D:-D:-D Szaleje po podłodze, coś tam sobie krzyczy i rączkami wyma****e :-D

W ciazy, czy tylko podejrzenia narazie? Bo tez juz mi taka mysl przez glowe przeszla;-)

Kasia, Ty to sie masz z tym slodkim Prezeskiem! Dobrze, ze Ty tez nocny marek jestes, bo innaczej to bys dlugo nie pociagnela;-):-)

Asia, no to Ci synus niespodzianke strzelil! Brawo!:-)

Jutrzenka, wyglada po fotkach, ze sie Wam imprezka udala:-) super! W ogole fajnie macie , ze sie tak czesto "integrujecie":-):tak:

Dzien dobry dla pierwszego rannego ptaszka!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry