reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja dostałam od Cioci ze wsi całą siatę tegorocznych, mrożonych kozaczków i borowików więc będę się obrzerać w zimie świeżymi grzybkami:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ataata no to się zarejestrowałam ale dopiero na 31 sierpnia bo wcześniej nie ma miejsc. Będę musiała poczekać na widok maluszka:wściekła/y: Ale trudno.Kiedyś wcale nie było usg i kobiety jakoś to znosiły.

O matko ale terminy!!! Co ich pogięło??
Ja wtedy dostałam bez problemu na 4tyg później, a chciała mnie zapisać nawet na wcześniej bo było wolne... Normalnie szok!!!
No ale tak jak mówisz, kiedyś tego nie było i było dobrze;-)

Ataata no to się zarejestrowałam ale dopiero na 31 sierpnia bo wcześniej nie ma miejsc. Będę musiała poczekać na widok maluszka:wściekła/y: Ale trudno.Kiedyś wcale nie było usg i kobiety jakoś to znosiły.

Weroniczka ja też sie już nie mogę doczekać kolejnego usg. U mnie też sierpień. trochę szybciej niż u Ciebie, ale niektóre z nas SZCZęśCIARY już widziały swe maleństwa :-) , więc odliczam dni. Stęskniłam się za widokiem dzidziusia. Zwłaszcza, że urósł sporo. No a najbardziej czekam na zobaczenie jaka płeć.

no właśnie sobie też Ewcia i teraz chyba pójdę sobie kupić świeżych i zrobię z nich coś na obiad bo aż mi ślinka zaczęła lecieć na myśl o potrawie z grzybkami:tak::tak::tak: Tylko nie iwem czy uda mi się kupić bo w czwartek nie było a pani sprzedawczyni powiedziała że jest zakaz wstępu do lasu ze względu na suszę i jak narazie nie ma dostawy grzybków:wściekła/y::wściekła/y: No ale może juz dziś będą.

Ewa ale ja jeszcze nawet nie widziałam mojej dzidzi, bo zbyt późno zgłosiłam się do mojego gin. i robienie usg w pierwszym trymestrze przepadło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A co do płci to chyba mnie zaraziłyście i też będę chciała się dowiedzieć jaka. Ale napewno chłop bo u mojego męża w rodzinie same chłopy a to niestety płeć brzydka decyduje o płci.

Z tych moich grzybków co wczoraj nazbierałam to co najwyżej jakiś gorący kubek wyjdzie ;) Ale dobre i to ;) Dzisiaj po pracy je podduszę i pomyślę co dalej z nimi robić ;-)

reklama
Do góry