Weroniczka
Klub grudniówek'07
A ja dostałam od Cioci ze wsi całą siatę tegorocznych, mrożonych kozaczków i borowików więc będę się obrzerać w zimie świeżymi grzybkami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja dostałam od Cioci ze wsi całą siatę tegorocznych, mrożonych kozaczków i borowików więc będę się obrzerać w zimie świeżymi grzybkami![]()
tymi grzybkami :-)Ataata no to się zarejestrowałam ale dopiero na 31 sierpnia bo wcześniej nie ma miejsc. Będę musiała poczekać na widok maluszkaAle trudno.Kiedyś wcale nie było usg i kobiety jakoś to znosiły.
Ataata no to się zarejestrowałam ale dopiero na 31 sierpnia bo wcześniej nie ma miejsc. Będę musiała poczekać na widok maluszkaAle trudno.Kiedyś wcale nie było usg i kobiety jakoś to znosiły.

Tylko nie iwem czy uda mi się kupić bo w czwartek nie było a pani sprzedawczyni powiedziała że jest zakaz wstępu do lasu ze względu na suszę i jak narazie nie ma dostawy grzybków
No ale może juz dziś będą.

A co do płci to chyba mnie zaraziłyście i też będę chciała się dowiedzieć jaka. Ale napewno chłop bo u mojego męża w rodzinie same chłopy a to niestety płeć brzydka decyduje o płci.