reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
joanna wkońcu sie uda, zobaczymy kiedy :-p

właśnie był listonosz, jakaś paczka, nie wiem o co chodzi bo nic nie zamawiałam, otwieram a tu wygrałam poduszke i kocyk z nestle z tych paragonów :D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.

Znów mnie troszkę nie było ale wiecie? Remont i kiepskie juz samopoczucie:blink::blink::blink::blink: Nareszcie zaczynam tak na serio odczuwać że koniec brzuszka już blisko.

Ela ty na ból głowy tak nie narzekaj bo mnie teraz codziennie napiernicza i to zdrowo i nic z tym zrobić nie mogę:no::no::no::no::no:

Dziewczynki powiedzcie mi kochane gdzie dokładnie jest to miejsce w którym w sobotę się spotykamy?? Tzn. jaka dzielnica Warszawy. Ja będę mieszkać u mojego brata koło pól Mokotowskich. Daleko będę mieć do tego Hula Kula czy jak to się zwie?

Viki baterie 3 sztuki LR44 - 1,5V tak jest napisane. Ja Julce dam dopiero na gwiazdkę więc też muszę się po baterie wybrać. Na opakowaniu na pewno znajdziesz ten symbol :tak::tak::tak:My mamy tą na klocki oczywiście:tak:
Co do jedzenia to Julka je po kąpieli 225ml wody+ 6 miarek mleka +3 miarki kaszki mleczno ryżowej. Potem to samo koło 2 w nocy i 5 nad ranem :dry: Oszukiwanie nic nie daje bo jeszcze gorzej płacze jak kachy nie dostanie :-( narazie jej nie oduczam, o tyle dobrze że ona sobie sama w nocy butlę trzyma a jak skończy to ją gdzieś rzuca jak ja już przysnę :tak::-D mnie to jakoś szczególnie nie męczy ;-):-)

Elcia Julka też dzwiga zabawki ze sobą. Potrafi taką wielką miskę na pranie targać po mieszkaniu :szok::szok::szok::-D:-D:-D I oczywiście też biegaaa... :-D:-D:-D

Grzechotka różowy kubeczek powiadasz? Skoro Kubusiowi pasuje to najważniejsze :tak::tak::tak:

Diana moja siostra jadła dwie butle po 250ml do 6 lat :szok::szok::szok:

Sylwia Gratki dla dzielnego pacjenta :-):-):-)

No i co tam jeszcze... hmmm...

Jutrzenka baw się dobrze!!!

Ja mam pracę od 15 więc do wieczorka mnie nie będzie :tak:;-):-)
A właśnie przyszła paczka. Zamówiłam bluzę a przyszedł mi płaszczyk na 152 :szok::-(

Weroniczka nie tak daleko. To jest w śrudmieściu A DOKŁADNIEJ na Powiślu między MOSTEM PONIATOWSKIEGO a MOSTEM ŚLĄSKO DĄBROWSKIM

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry