reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dla naszych maluchów najlepsze byłaby właśnie sala Kolorado, która jest na ul.Konarskiego 88
Kolorado

Patrzyłam też za innymi takimi salami zabaw, ale większość jest w Centrach Handlowych, np. w leclercu na Ursynowie, albo na Targówku w Centrum Handlowym.
Co wy na to?

reklama
jutrzenka milego wypadu !! tylko sie kontroluj prosze bo wiesz jak to z Toba bywa :-D:-D:-D
sylwia ja tez czekam na zawiadomienie ale teraz po przeprowadzce to nie wiem kiedy dostane...

Stefanka no tak:dry: przecież to zawiadomienie oni nie wysyłają z przychodni tylko z NHS a Ci może jeszcze nie maja Twojego nowego adresu w bazie danych:dry: Mi się wydaje, że możesz pojsc do przychodni, powiedziec że listu nie dostałaś a i tak Cię umówią:tak: No chyba że wolisz poczekac:-)
My jesteśmy umówieni już na kolejne za 4 tygodnie:baffled:

hej lasie

Viki ja dołączam się oczywiście ze w łodzi powinno sie to odbyć ponieważ
a) my tu jesteśmy
b) w łodzi jeszcze nie były a w warszawie tak
c) w łodzi mniejsze korki
d) łodź jest ładniejsza
e) my tu jesteśmy heheh:-D
f) i jeszcze bo my tu jesteśmy
no i mogła bym tak do ż ale szkoda czasu i tak wszystko przemawia właśnie za łodzią:-D

alex no fioletowy lepszy dla faceta niż różowy no cóż jak coś to zwalę na tatusia:-D

mam straszna chęć na ciastka najlepiej pieguski alo takie super słodkie jezyki jeny a R powiedział że dopiero za 20 min do sklepu pójdzie (heheh ale pójdzie o dziwo:szok::-D) jeny zaraz zwariuję brakuje mi kalorii w organiźmie hehhe chociaż jeszcze nieduzo straciłam bo w 8 tyg 7 kg no trochę za mało miałam nadzij=eję na wiecej heheh ale dzis MUSZĘ ZJEŚĆ COŚ SŁODKIEGO!!!!!!!

Heeelp, boli mnie pół twarzy. Chyba od zatok. Masakra, mówię Wam. Nikomu nie życzę takich "przyjemności". Jak mnie jutro lekarz nie przyjmie to się wkurzę jak diabli...

A kiedy było spotkanie w Wawie, że ja nic o nim nie wiem?:baffled::baffled:

asia to chyba nieuważnie czytasz przecież juz od 2 miesięcy trąbią o tym spotkaniu już w gazetach o tym piszą :-D:-D

a tak na mrginesie to
jeżyki najeżone bakaliami mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

reklama
stefka ja mam z firmy mocna taśma klejąca hehe jak narazie najlepiej sie sprawdza może mało estetyczne ale w miarę skuteczne

a powiedzcie mi co sie tam wydarzyło miedzy Tomkiem a ta siostra Gosi w M jak Miłość????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry