reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula na tej stronie Rodzinne Centrum Rozrywki HULAKULA - kręgle, place zabaw, dyskoteka, ścianka wspinaczkowa, restauracja, bar i pub - HULAKULA. Dużymi czerwonymi literami.

Nasze usługi
› Sylwester 2008/2009
› Restauracja i bar
› Kawiarnia
› Imprezy korporacyjne
› Sala konferencyjna
› Oferta dla szkół
› Twoja reklama w Hulakula
› Kręgle
› Bilard
› Dyskoteka
› Ścianka wspinaczkowa
› Place zabaw
› Hulakula Club

DNIA 13.XII.2008 W GODZ.17.00-18.00 ŚCIANKA WSPINACZKOWA JEST WYNAJĘTA NA WYŁĄCZNOŚĆ

DNIA 13.XII.2008 "Hulaland" JEST NIECZYNNY.

DNIA 14.XII.2008 CENTRUM CZYNNE JEST OD GODZ.18.00

reklama
weroniczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chodziło mi o rozmiarówkę dziecięcą :zawstydzona/y:
ostatnio na urodziny siostrzenicy P. kupowałam dresy na 152 cm a ma 10 lat ;-)
mój brat tez ma 10 lat i nosi na 128 lilipucik moj kochany :-p

Czesc, ale naskrobalyscie....:szok::szok::szok::szok::szok:
Ja z kolei rano poszlam do tej grupy dla maluchow, potem od razu do miasta i niedawno szczerze mowiac przyszlam z powrotem. A teraz mialam pare ladnych stron do nadrobienia...:tak::tak:;-)
Sylwia- no Marcelek odwazny facet...:tak::tak:. Co sie dziwic, doroslosc zobowiazuje...:-D:-D. Mnie tez przyszlo wezwanie na szczepienie, ale akurat na poczatek stycznia, kiedy jade do Polski- bede musiala przelozyc....
Grzechotka- u mnie kroluje kubek fioletowy....:tak::tak::-D, bo akurat ten kolor Oliwierowi pasuje....
Jutrzenka- milej zabawy w Kazimierzu!;-):-)
Diankus- O! Jaka Nelka duza!! :szok:

I chorowitkom zdrowka zycze, a do tych co pominelam- usmiecham sie...:-)

reklama
Miłego wyjazdu siostra:-)właśnie widziałam Twój opis na gg;-)nie pij tam za duzo...hehh...paaaaaaa:-):-)

Noo dziewczyny myslcie myslcie macie jeszcze pare dni:-)własciwie dobrze,ze dowiedzaiłyscie się o tym dziś a nie np. w piątek...heh:-p:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry