• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

u nas na jedzenie sącztery pobudki, nie licze nawet ile razy wstaje zeby ją przykryć, odkryć przekręcić daćsmoczek przełożyć z wózka do łóżeczka czy z łóżeczka do nas:dry: kiedyś mi wyszło 14 :dry::dry::dry:
ale mój organizm po roku już się przyzwyczaił chyba :blink:

łeb mi pęka, wypiłam dwie kawy, zjadłam ibuprom maks i nic nie pomaga :wściekła/y:

reklama
Moje dziecko jest chyba jakimś terminatorem:szok::szok: Zbulwersował się tylko trochę jak mu pani igłę wkuła ale to wszytsko:szok: zero płaczu:szok: nawet jedna łezka się w oku nie zakręciła:szok: on jest chyba jakimś mutantem bo jak się przewraca to też nie płacze:-D:-D

Viki ja też niestety Ci nie doradzę:-( Mi Marcel budził się co godzina na cyca, też miałam tego dosyc i myślałam że będzie walka przy odstawianiu ale nie:szok: z dnia na dzień przestał w nocy jesc:szok:
Ale domyslam się jak się czujesz bo dla mnie wstawanie nocne też było najgorsze:-(
Powodzenia w oduczaniu:-)

Asiacur dokładnie jak mówisz, człowiek płaci ale opieki to sie doprosic nie może:no: U nas czasami tez nie ma wolnych miejsc już w przychodni ale zawsze pytają czy to jest coś co nie może poczekac do jutra, jeśli nie to przyjmą od razu:tak: albo zrobią konsultację telefoniczną z lekarzem i on wtedy wysyła receptę do apteki a chory tylko jedzie odebrac leki:-)
Z tym, że tutaj przeważnie przepisują paracetamol:-D:-D więc często ludzie wogóle rezygnują z pójścia do lekarza bo i tak wiedzą co on powie:-D:-D

galeria została przeniesiona na zamknięty

diana- fajną masz fryzurkę i kolorek tez:tak::tak::tak:
sylwia- to dobrze że tak dzielnie zniósł szczepienie, ciesz się kobieto:tak::tak::tak:

kal.aga ehh :zawstydzona/y: dziekuje :-) byłam ruda, ale sie tyćkę zmyło :-D
a chciałam się pochwalić moją Kluchą siedzącą na nocniku :blink:

bez ciuchów jest wrzask :/

co do daty... ja jestem rok do tyłu haha

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry