reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam i od razu sie zegnam

padam :no::no:

Jkaweszlam do domu to prawie zawalu dostalam. R ktoregos dnia zaciagnac gladzia gipsowa sciany w na klatce schodowej bo bylo troche krzywo i dzis to przycieral jak bylam w pracy. Jak weszlam to szok, bialo wszedzie :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:. Wiedzialam ze bedzie troche sprzatania ale nie tyle. Sprzetalysmy z moja mama do po 21. wszystko treba bylo umyc bo biale i obsypane :wściekła/y::wściekła/y:
Moze R pomaluje jak mnie nie bedzie, chociaz podkladem na bialo to bedzie czysto na niedziele :tak::tak:

Paula super Julka chodzi, po prostu szok, tak pewnie jakby juz dlugo chodzila.
Kuba tylko na kolanach, rzadko sie pusci jak stoi a o krokach nie mam mowy.

Ide spac.

Jak bede miala chwilke napisze z pracy a jak nie to dopiero jak wroce ze szkolenia (Kazimierz Dolny nas Wisła) czyli piatek albo sobota.

TRzymajcie sie cieplulko i zdrowka zycze dla wszystkich.

witam z rana

my juz od przed 6 na nogach . kuba dzis w nocy coś marnie spał niby spał ale co chwile jęczał popłakiwał jakby mu sie cos złego śniło tak niespokojnie spał wreszcie wziełam go do nas do łóżka bo nie miałam siły juz go usypiać co go położyłam do łóżeczka to on wybudzał się

Kuba zmienił niekapek na bidon ze słomką tyle że tatuś kupił bidon owszem ale różowy heheehhe ale załapał o co chodzi i ładnie pije.:-D:-D

sto lat dla Jasia

ładnej pogody życzę

Dzieńdoberek:-):-)

Ja wczoraj cały dzień u mamuski byłam. Wieczorem zajrzałam tylko poczytac ale już nic nie pisałam bo R sie cisnął żebym mu kompa oddała:baffled::wściekła/y:
Dzisiaj Marcel obudził się o 5.30:szok: i już nie chciał spac:wściekła/y: Ale był bardzo grzeczny i leżał z nami i bajki oglądał. Jak ja wreszcie się zwlekłam z łóżka to zdąrzyłam mu tylko śniadanie dac i on znowu cwaniaczek śpi:wściekła/y: a ja juz na nogach przez niego:wściekła/y: Ale niech sie wyśpi bo za godzine wychodzimy na szczepienie więc sie maluszek pewnie nacierpi:-(:-( Ja oczywiście stresa mam ogromnego:-(:-(

Grzechotka teraz modny różowy u facetów:tak::-D;-)
Marcel sam jeszcze tez się na dłużesze wuycieczki na właśnych nogach nie wybiera:no: ale jak ja go postawię na nogach to potrafi przez cały pokój przeleciec, oczywiście jak ma na to ochotę:baffled: bo czasami sie wygina i du..a blada:-D R jeszcze nawet nie widział, bo co on jest w domu to Marcel strajkuje i nie chce chodzic:-D:-D

Jutrzenka baw się w tym Kazimierzu:-)

dzień doberek:-D:-D:-D
jutrzenko - udanego szkolenia w Kazimierzu;-);-);-):-):-)
sylwia- ja też co wieczór toczę walkę z M. o kompa, bo on wieczorem ma silną potrzebę grania:szok::szok::szok::crazy: Powodzenia na szczepieniu:tak::tak::tak:
grzechotka- ważne że pije:tak::tak:

dziś Łukasz znów płakał jak wychodziłam, nie wiem co mu się stało:-(:-(:-(:-(

witka

a moje terroryzujące mnie dziecię dzis w nocy jadło co 3 godziny!!!!:szok::wściekła/y::angry::crazy:

dziewczyny jak ja mam go tego oduczyc???juz probowalam wode mu dawac. - nie chce, herbate wypija ale zaraz znow placze bo jest glodny, probowałam np do 100ml wody wsypywac tylko miarke mleka, poczatkowo to skutkowało teraz po takim mleku budzi sie po godzinie/dwóch ....dawalam mu o 24 gesta kaszke, ale co z tego jak o 3 znow pobudka na jedzenie..

moze macie jakies sprawdzone mądre sposoby???

jutrzenka tylko nie pij za duzo nad tą wisłą;-)
dziewczyny zdrowiejcie!!!!

lece gotowac obiad.
pa

viki nela ma tak samo, o 19 zjada gestą kaszkę az łyżka stoi (180 ml), po kąpieli popija mlekiem ok 120ml ai tako północy budzi się jeśći potem co 2 godz :angry: a w dzień je co 3-4 godz :crazy: choć próbowałam wszystkiego, oszukiwanie wodą, mleko z kleikiem, kaszki przeróżne :dry:
kiedyś jej wkońcu minie :confused:

reklama
tak tak diankuś..kiedys jej minie wiem o tym, tylko ze ja juz to przezylam z moim starszym synem i myslalam ze teraz uda mi sie cos zrobic by tego uniknąc bo damian długo budzil mi sie w nocy glodny. chyba mial ze 3 lata jak wołał w nocy z drugiego pokoju: MAMA GLODNY JESTEM!!!..wiec modle sie by Pablo oduczyl sie jak najszybciej bo marze by w koncu sie wyspac:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry