kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Kochane :-) Chciałam się zameldować, że dotarliśmy do PL cali i zdrowi :-) Olinek przespał większość drogi samolotem, a w samochodzie dopóki się nie ściemniło podziwiał krajobrazy :-) Mieliśmy tylko jeden mały incydent przez nadgorliwego celnika w Krakowie
Młody ma inne nazwisko niż ja, więc się zapytał czy to moje dziecko, a że miałam dobry humor to sobie zażartowałam, że nie, że porwałam
No i się zaczęło, musiałam się przekopywać przez wszystkie bagaże i pokazywać akt urodzenia
Dobrze, ża samolot ponad pół godziny wcześniej wylądował bo ta moja rodzinka by zwariowała z tęsknoty na lotnisku ;-)
Uwaga chwalę się

Tak narzekałam, narzekałam i co?? Wyszedł nam jeden ząbek, prawa dolna jedynka, a druga dolna jedynka już wychodzi :-) Wszystko zaczęło się wczoraj,. ekspresowe tempo ma Olinek;-) Muszę później wstawić sobie suwaczek ząbkowy ;-)
Ewedja Kochana witaj :-):-):-)
Zmykam zaraz na spacer i niestety muszę Wam powiedzieć, że w PL rzadziej będę troszkę zaglądała, bo mam taki sam problem jak nasza Agatka ;-) Co zasiądę do kompa to się rodzice wilkiem na mnie patrzą
Miłego dzionka Kochane :-)
Zapomniałam się jeszcze pochwalić, że Olisiński przespał całą noc, spał bite 7 godzin, a myślałam, że przez te zęby koszmar będzie ;-)
Młody ma inne nazwisko niż ja, więc się zapytał czy to moje dziecko, a że miałam dobry humor to sobie zażartowałam, że nie, że porwałam
No i się zaczęło, musiałam się przekopywać przez wszystkie bagaże i pokazywać akt urodzenia
Dobrze, ża samolot ponad pół godziny wcześniej wylądował bo ta moja rodzinka by zwariowała z tęsknoty na lotnisku ;-)Uwaga chwalę się

Tak narzekałam, narzekałam i co?? Wyszedł nam jeden ząbek, prawa dolna jedynka, a druga dolna jedynka już wychodzi :-) Wszystko zaczęło się wczoraj,. ekspresowe tempo ma Olinek;-) Muszę później wstawić sobie suwaczek ząbkowy ;-)Ewedja Kochana witaj :-):-):-)
Zmykam zaraz na spacer i niestety muszę Wam powiedzieć, że w PL rzadziej będę troszkę zaglądała, bo mam taki sam problem jak nasza Agatka ;-) Co zasiądę do kompa to się rodzice wilkiem na mnie patrzą
Miłego dzionka Kochane :-)Zapomniałam się jeszcze pochwalić, że Olisiński przespał całą noc, spał bite 7 godzin, a myślałam, że przez te zęby koszmar będzie ;-)
:-), ale dowcipna jesteś;-)no i gratulacje dla Olisia ząbków może teraz będzie lepiej spał